ΕΚΟ-Ράλλυ-Ακρόπολις-2024:-Έκπληξη-από-katsuta-στο-shakedown
AYTOKINHTO

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024: Έκπληξη από Katsuta στο Shakedown

O Takamoto Katsuta με Toyota Yaris σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο shakedown του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 που μας βάζει σε αγωνιστικούς ρυθμούς για ένα σκληρό ράλι.

Top Gear TEAM

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Shakedown

Ο Takamoto Katsuta σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο shakedown το πρωί της Πέμπτης στο EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024 και στην ουσία έκανε την πρώτη έκπληξη του 10ου φετινού αγώνα του WRC, ο οποίος παραδοσιακά αποτελεί έναν από τους πιο απαιτητικούς και απρόσμενους αγώνες. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Shakedown

Ο οδηγός του Toyota GR Yaris Rally1 με συνοδηγό τον Aaron Johnston, σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στη δεύτερη του προσπάθεια στη διαδρομή 3,62 χιλιομέτρων στο Λυγαριά. Άφησε έτσι πίσω του τον Ott Tanak, με το Hyundai i20 N κατά έξι δέκατα του δευτερολέπτου, ενώ ο Dani Sordo, επίσης με Hyundai i20 N Rally1, τερμάτισε τρίτος, 1,3 δευτερόλεπτα πίσω από την κορυφή.

Ο Katsuta αναγνώρισε τις δυσκολίες του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, το οποίο με βάση τις δηλώσεις όλων μετά τις αναγνωρίσεις αναμένεται ιδιαιτέρως δύσκολο. Ο Ιάπωνας δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η ελπίδα μου είναι να επιβιώσω. Ας δούμε αν αυτή η αίσθηση συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες“.

Ο Tanak, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, πίσω από τον ομόσταβλό του στη Hyundai, Thierry Neuville, και τον Sebastian Ogier της Toyota, εξέφρασε παρόμοιες ανησυχίες. “Τα τελευταία χρόνια, οι δρόμοι έχουν γίνει πιο ομαλοί, αλλά φέτος κάποιες ειδικές είναι αρκετά τραχιές και πετρώδεις. Οι χαλαρές πέτρες αυξάνουν τον κίνδυνο κλαταρίσματος, οπότε μπορεί να είναι λαχείο”, ανέφερε.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Shakedown

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Neuville, ο οποίος ήταν επτά δέκατα πίσω από τον Sordo στο shakedown, έρχεται στο ράλλυ με καλή διάθεση, καθώς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Hyundai, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2025.

Ο Adrien Fourmaux της M-Sport Ford τερμάτισε πέμπτος, μπροστά από τον ομόσταβλό του, Gregoire Munster. Οι Sebastian Ogier, Elfyn Evans και ο ιδιώτης Joyrdan Serderidis συμπλήρωσαν την πρώτη κατηγορία των οδηγών Rally1.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 Shakedown

Καθώς ξεκινά το ράλλυ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο πώς οι οδηγοί θα ανταπεξέλθουν στο φημισμένα δύσκολο ελληνικό τερέν τις επόμενες ημέρες.

Related posts

Ο Elon Musk αποκάλυψε τον όρο για περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη στα Tesla

timesadmin

Πόσο όμορφο αυτό το topless Fiat Topolino από την Castagna Milano

timesadmin

Η νέα Porsche Macan ήρθε στην Ελλάδα με ένα glamorous πάρτι

wp-needuser

Αυτό είναι το νέο Ford Capri: Πρώτες εικόνες, πληροφορίες και τιμές στην Ελλάδα

wp-needuser

Peugeot 208 Rallye: “Παίζει” με την νοσταλγία μας

timesadmin

Σε ποια χώρα η Audi επενδύει 1 δισ. ευρώ για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin