ΕΚΟ-Ράλλυ-Ακρόπολις:-Αλλάζει-χάραξη-η-υπερειδική-στον-Σείριο
AYTOKINHTO

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Αλλάζει χάραξη η υπερειδική στον Σείριο

Η απόφαση της Motorsport Greece να διακόψει την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας για την διεξαγωγή της υπερειδικής διαδρομής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του Σεπτεμβρίου, ήταν ούτως ή άλλως υπερβολική και έμοιαζε δύσκολα υλοποιήσιμη εξ αρχής. Τελικά δεν θα προχωρήσει καθώς αλλαγές που προέκυψαν στον προγραμματισμό του Σαββατιάτικου σκέλους αλλάζουν και την χάραξη της υπερειδικής διαδρομής. 

Συγκεκριμένα όπως μας ενημερώνει η επίσημη ανακοίνωση, έπειτα από παραίνεση της FIA που επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας στη διεξαγωγή του δεύτερου σκέλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, το ωράριο του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου μεταφέρεται κατά μία ώρα αργότερα από το αρχικά προγραμματισμένο.

Αυτό σημαίνει πως η δυσκολότερη μέρα του αγώνα, που είναι το Σάββατο θα τελειώσει ακόμη πιο αργά, κάτι που μοιάζει βασανιστικό για τα πληρώματα και κυρίως για τα μικρότερης εμβέλειας από αυτά που δεν συμμετέχουν με τις ανέσεις των εργοστασιακών συμμετοχών. 

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Μάλιστα με βάση την νέα χάραξη της υπερειδικής διαδρομής στον Σείριο, τα περάσματα των αγωνιστικών δεν θα είναι διπλά, αλλά μονά, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα η αγωνιστική διαδικασία να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. 

Δείτε τη νέα χάραξη της υπερειδικής στο topgeargreece.gr

Related posts

H Bugatti έχει νέο υβριδικό V16 κινητήρα και πρέπει να τον ακούσετε

protothema.gr

Το νέο scooter Peugeot Django έρχεται στην Ελλάδα

James Rollner

Τα σχέδια της DS για αναγέννηση ενός θρυλικού μοντέλου

protothema.gr

Νέα αύξηση πωλήσεων αυτοκινήτων στην Ελλάδα: Οι κατηγορίες και το καύσιμο που προτιμούν οι Έλληνες

wp-needuser

Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο VW Golf και με ισχυρότερες εκδόσεις PHEV

timesadmin

H Lancia Ypsilon HF Rally4 έτοιμη να επιστρέψει στα ράλι

James Rollner