spot_imgspot_img

Related Posts

Top 5 This Week

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο BF στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Sponsored Content

Μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά για τη BSB και τον Όμιλο B&F που εκπροσωπεί τα δημοφιλή fashion brands BSB και LYNNE αποτέλεσε η φετινή τελετή απονομής των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας», όπου τιμήθηκαν τόσο η επιχειρηματική πορεία του Ομίλου όσο και οι άνθρωποι που βρίσκονται διαχρονικά στο τιμόνι της ανάπτυξής του.

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Ομίλου B&F, Σοφία Μπιθαρά, τιμήθηκε με το Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, σε αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς της στην επιχειρηματικότητα, της ηγετικής της παρουσίας και της διαρκούς συμβολής της στην εξέλιξη της BSB και συνολικά του Ομίλου.

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου B&F, Βασίλης Μπιθαράς, παρέλαβε το βραβείο που απονεμήθηκε στον Όμιλο B&F στην κατηγορία «Βιομηχανία Ένδυσης», επιβεβαιώνοντας τη δυναμική πορεία, τη σταθερή ανάπτυξη και τη σημαντική παρουσία του Ομίλου στην ελληνική και διεθνή αγορά της μόδας.

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη, διαμορφώνοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές σε όλο τον κόσμο.

Κατά την παραλαβή των βραβείων, τόσο η κα Σοφία Μπιθαρά όσο και ο κ. Βασίλης Μπιθαράς υπογράμμισαν ότι οι διακρίσεις αυτές ανήκουν στην οικογένεια του Ομίλου B&F, η οποία διαχρονικά στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην πορεία και την εξέλιξή του, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που με την αφοσίωση, την αγάπη, τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και την καθημερινή τους προσπάθεια συμβάλλουν καθοριστικά στην κοινή επιτυχία.

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διπλή διάκριση για τη BSB και τον Όμιλο B&F στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας στιγμές από αυτή τη σημαντική βραδιά, μέσα από το αφιερωματικό βίντεο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, καθώς και από την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης από τον ANT1.

Σοφία Μπιθαρά, Αριστείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας-Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εργαζομένους, συνεργάτες, προμηθευτές και φίλους της BSB και της LYNNE στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την εμπιστοσύνη και τη διαχρονική τους συνεργασία. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν μια κοινή επιτυχία και μας δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε, να εξελισσόμαστε και να κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και υπευθυνότητα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άγρια επίθεση σκύλου έξω από φούρνο στα Βριλήσσια: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 66χρονος, νεκρό το κατοικίδιό του

Μάρω Κοντού: Live το τελευταίο αντίο στην μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ερώτηση από Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και η απάντησή του στα ελληνικά που... δεν κατάλαβε κανείς, δείτε βίντεο

Ο Αδωνις κάλεσε live στο στούντιο τον Τσουκαλά του ΠΑΣΟΚ, ο καβγάς και οι ατάκες που ακολούθησαν

42

Συνελήφθη για ναρκωτικά η Τουρκάλα τραγουδίστρια που έκανε ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

8

2apth%20hor

40

Πρώτος καύσωνας με 42άρια: Πότε χτυπά την  Αττική, η πρόγνωση Τσατραφύλλια στο thetimes|-

3

Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ

8

Χρήστος Τζόλης: Το παιδί-θαύμα και η διαδρομή από την Δόξα Πενταλόφου στην Άρσεναλ με 40.000.000 ευρώ!

43

Κοιλιακό λίπος: Πέντε τρόποι που το εξαφανίζουν

Με έκπτωση έως 5.000 ευρώ...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο συγκινητικός λόγος που επέλεξε το νούμερο 7 για τη νέα ομάδα του

Παραλίες που θυμίζουν νησί στα Μεσόγεια της Αττικής

Conceptum: Το ελληνικό success story στην εποχή της ψηφιακής εκπαίδευσης

Το καλοκαίρι που ονειρεύεστε μπορεί να είναι πιο κοντά – και πιο οικονομικό – απ' όσο νομίζετε

Το πείραμα της Σοβιετικής Ένωσης πριν από 60 χρόνια που άλλαξε για πάντα τις θάλασσες

Costa Concordia: Ο «ναυτικός χαιρετισμός» που κόστισε 33 ζωές και γιατί ο καπετάνιος άλλαξε πορεία λίγο πριν από το ναυάγιο

Τι εννοεί πραγματικά το παιδί όταν σας λέει «Είσαι η χειρότερη μαμά στον κόσμο»

Δείτε Επίσης

Popular Articles