Δημοσκόπηση:-Προβάδισμα-Τραμπ-στην-Πενσιλβάνια-και-Μπάιντεν-στη-Βιρτζίνια
ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα Τραμπ στην Πενσιλβάνια και Μπάιντεν στη Βιρτζίνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν στην Πενσιλβάνια, αλλά ο Δημοκρατικός πρόεδρος προηγείται του Ρεπουμπλικάνου αντιπάλου του στη Βιρτζίνια, σύμφωνα με δημοσκόπηση των New York Times / Sienna College που διενεργήθηκε σε αυτές τις δύο πολιτείες στο διάστημα 9-11 Ιουλίου και δημοσιεύεται σήμερα.

Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ το Σάββατο, δείχνει ότι ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος διατηρεί προβάδισμα τεσσάρων μονάδων στην Πενσιλβάνια (48% έναντι 44%), ενώ ο Δημοκρατικός απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής στη Βιρτζίνια (46% έναντι 44%).

Στη δημοσκόπηση της Πενσιλβάνιας συμμετείχαν 872 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος ανέρχεται σε 3,7%. Αντίστοιχα, στη Βιρτζίνια 661 πολίτες συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, με το περιθώριο στατιστικού σφάλματος να υπολογίζεται σε 4,2%.

- Α-

Related posts

Η Ρωσία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τις συλλήψεις των Αμερικανών που απελευθέρωσε η Μόσχα στο πλαίσιο της ανταλλαγής κρατουμένων με τη Δύση

wp-needuser

Ισπανία: Η αστυνομία διέλυσε συμμορία που διακινούσε πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα

timesadmin

Νέος απολογισμός με 27.365 νεκρούς Παλαιστινίους από τα ισραηλινά πλήγματα ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας της Χαμάς

timesadmin

Ισραήλ: “Εξάλειψε” το κορυφαίο στέλεχος της Χεζμπολάχ, Φουάντ Σουκρ

protothema.gr

Σλοβακία: Η ανάρρωση του πρωθυπουργού Φίτσο θα είναι “μακρά”

wp-needuser

Ευρωδικαστήριο κατά FIFA για τις μεταγραφές – Κάποιοι κανόνες αντιβαίνουν στο δίκαιο της Ένωσης

timesadmin