Δημήτρης-Ουγγαρέζος:-Λήξη-στο-μίνι-«θρίλερ»-–-Με-διπλό-ρόλο-στο-mega;
LIFESTYLE

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Λήξη στο μίνι «θρίλερ» – Με διπλό ρόλο στο Mega;

Media

Δημήτρης Ουγγαρέζος
Φωτογραφία: d_ougarezos/ Instagram

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραμένει στο Mega έπειτα από το φινάλε της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη. Όπως λέγεται εδώ και καιρό, ο δημοσιογράφος θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο κανάλι, ωστόσο ο ίδιος έχει στα σκαριά να κάνει και δική του βραδινή εκπομπή.

Τα σχέδια του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Mega

Σύμφωνα με την Real Life, τον Φεβρουάριο θα βγει στον αέρα του Mega η βραδινή εκπομπή του Δ. Ουγγαρέζου. Προς επίλυση βαίνει το μίνι θρίλερ που προέκυψε στο παρά πέντε της νέας σεζόν ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στο Mega για την υπογραφή της μεταξύ τους συμφωνίας.

Οι δύο πλευρές διαφώνησαν σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η βραδινή εκπομπή του Δ. Ουγγαρέζου, με το κανάλι να επιθυμεί μια πιο ευέλικτη διατύπωση στο σχετικό συμβόλαιο και τον δημοσιογράφο να διεκδικεί μια μεγαλύτερη σαφήνεια και ιδανικά πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Έπειτα από αλλεπάλληλες συνομιλίες, το Mega διαβεβαίωσε τον Δ. Ουγγαρέζο ότι θα είναι ο παρουσιαστής της νέας late night εκπομπής του σταθμού, διατηρώντας το δικαίωμα να κρίνει το κατάλληλο timing για την έναρξή της με πιθανότερη ημερομηνία τον Φεβρουάριο του 2025. Έως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχαν πέσει ακόμα οι υπογραφές, το μίνι θρίλερ που εκτυλίχθηκε, ωστόσο, λήγει και ο Δ. Ουγγαρέζος θα είναι κανονικά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην πρεμιέρα της εκπομπής «Buongiomo» τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Mega.

Related posts

Ηλίας Αλεξίου: Το IQ 164, η άρση βαρών, το The Chase, η γυναίκα της ζωής του & η απώλεια 30 κιλών!

wp-needuser

Βάνα Μπάρμπα: Ξεσπά εκ νέου για την υπόνοια ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο – «Είναι ντροπή»

timesadmin

Οι Πανθέοι: Κίτσος και Μάρμω παρασύρονται από το πάθος τους

timesadmin

Κώστας Κρομμύδας: Η αδερφή μου πέθανε από χειροβομβίδα

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/12/2023

timesadmin

Survivor: Άρχισε να πίνει ο Γκιουλέκας και «λύθηκε» η γλώσσα του – «Η Δαλάκα με έβαλε friendzone» – ΒΙΝΤΕΟ

James Rollner