LIFESTYLE

Δημήτρης Γιώτης: «Ήμουν έτοιμος για φεύγα, που λέμε, αλλά ήθελε ο Θεός να μείνω»

Ο Δημήτρης Γιώτης έναν χρόνο μετά την περιπέτεια της υγείας του, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, αποκαλύπτει τα μαθήματα που του δίδαξε και όσα αναθεώρησε.

Τι έχει αναθεωρήσει ο Δημήτρης Γιώτης τον τελευταίο χρόνο στη ζωή του;

Πριν από έναν χρόνο πέρασα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα υγείας, που δεν το περίμενα, γιατί εγώ, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν, δεν καπνίζω, δεν πίνω! Πάντα ήμουν προσεκτικός. Παρ’ όλα αυτά, πήγα εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με 25 μεγάλη πίεση και 18 μικρή, έτοιμος για φεύγα, που λέμε, αλλά ήθελε ο Θεός να μείνω. Και οι γιατροί, φυσικά, το ήθελαν, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Εκανα δύο δύσκολες επεμβάσεις, μία στη δεξιά καρωτίδα και μία στην καρδιά, μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, αλλά πλέον έχω επανέλθει πιο δυνατός και πιο καλά από ποτέ! Και προσέχω πλέον, γιατί το λάθος που έκανα ήταν ότι δεν ελεγχόμουν. Νόμιζα, όπως και πολλοί στη δουλειά μας, ότι είμαστε άτρωτοι. Δουλεύουμε είκοσι ώρες την ημέρα, ταξιδεύουμε, άυπνοι, χωρίς φαγητό, και λέμε «έλα τώρα, τι θα πάθω, τι ανάγκη έχω εγώ;» Και κάποια στιγμή μάς ρίχνει μία, ένα δυνατό χαστούκι, και τα βλέπουμε όλα ανάποδα.

giotis.jpg

Η περιπέτεια με την υγεία σου τι σου δίδαξε;

Έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα έπειτα από αυτή την περιπέτεια. Πρώτα απ’ όλα έχω αναθεωρήσει τον τρόπο σκέψης μου, ότι οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ. Καλή είναι η καριέρα, καλά είναι όλα, αλλά αν στο τέλος καταλήγεις σε ένα νοσοκομείο ή, χειρότερα, κάπου αλλού, και η ταλαιπωρία που θα τραβήξεις, αλλά και η στενοχώρια που θα πάρουν η οικογένειά σου και οι γύρω σου, λες «μπορεί και να μην αξίζει όλο αυτό για μία δουλειά». Και προσπαθώ να το τηρώ αυτό όσο γίνεται», εξομολογείται στην espresso.

Related posts

Μαλέσκου: Ο απολογισμός για το 2023 και οι γλυκές φώτο με την κόρη της

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/5/2024

timesadmin

Τραϊάνα Ανανία: Απαντά στο σχόλιο του Μικρούτσικου ότι έχει ενοχλητική συμπεριφορά – Δεν με γνωρίζει

timesadmin

Μαίρη Συνατσάκη: Το νέο απίθανο φωτογραφικό καρέ της μαζί με την κόρη της

timesadmin

Οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είχαν το κύρος του ΑΝΤ1 – Πρωτιά με 3.103.188 τηλεθεατές

wp-needuser

Survivor 2024: Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται – Ποιο όνομα ολοκληρώνει την τετράδα των μονομάχων;

protothema.gr