Δείτε-το-εικαστικά-άρτιο-τρέιλερ-για-το-‘harvest’-της-Αθηνάς-Ραχήλ-Τσαγγάρη
ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε το εικαστικά άρτιο τρέιλερ για το ‘Harvest’ της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη

Η νέα ταινία της διακεκριμένης σκηνοθέτριας διεκδικεί το Χρυσό Λέοντα στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας.

Harvest trailer

Εννέα χρόνια μετά το “Chevalier” και έχοντας στο ενδιάμεσο κυκλοφορήσει την τηλεοπτική σειρά “Trigonometry”, η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη (“Attenberg”) υπογράφει το μοντέρνο γουέστερν “Harvest”, το οποίο διεκδικεί το Χρυσό Λέοντα στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας (28/8-7/9).

Το “Harvest” αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Τζιμ Κρέις, το οποίο θεωρείται μεταξύ των καλύτερων του 21ου αιώνα, που διαδραματίζεται στο πέρας επτά ημερών. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη: “Σε μια απροσδιόριστη χρονική περίοδο, ξαφνικά ένα χωριό δίχως όνομα εξαφανίζεται. Τότε ο ντόπιος αγρότης Γουόλτερ Θιρσκ σε συνεργασία με τον παιδικό φίλο και καλοκάγαθο τοπικό άρχοντα Τσαρλς Κεντ, καλούνται να αντιμετωπίσουν μια πρωτοφανή απειλή από τον έξω κόσμο”.

Η Τσαγγάρη συνεργάζεται στο σενάριο με την Τζόσλιν Μπαρνς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη διεύθυνση φωτογραφίας βρίσκεται ο Σον Πράις-Γουίλιαμς, ένας εκ των κορυφαίων του κλάδου αυτήν τη στιγμή. Εκτός του ότι έχει ήδη συνεργαστεί με τη σκηνοθέτρια στο “Trigonometry”, ο Πράις-Γουίλιαμς έχει αφήσει το στίγμα του σε φιλμ όπως το “Good Time” των αδερφών Σαφντί και τις ταινίες του Άλεξ Ρος Πέρι (“Βασίλισσα της Γης”, “Golden Exits”), ενώ πέρσι έκανε το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με το εξαιρετικό “Sweet East”. Κατά τα άλλα, στη διανομή του “Harvest” βρίσκουμε, μεταξύ άλλων, τους Κάλεμπ Λάντρι-Τζόουνς, Χάρι Μέλινγκ και Ρόζι ΜακΓιούεν. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2010, η Τσαγγάρη συμμετείχε ξανά στο διαγωνιστικό της Μόστρα με το “Attenberg”, το οποίο απέσπασε δύο βραβεία εκ των οποίων εκείνο για τη σπουδαία ερμηνεία της Αριάν Λαμπέντ. Με αφορμή, λοιπόν, την παγκόσμια πρεμιέρα του “Harvest” στη Μόστρα, κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο εντυπωσιάζει με τις, αποκαλυπτικής ποίησης, εικόνες του.

Δείτε το τρέιλερ του “Harvest”:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Joker, Αλμοδόβαρ, Μαρία Κάλλας: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε στο φεστιβάλ Βενετίας

Related posts

Viva Cinema Italiano! – Η Ταινιοθήκη μας ταξιδεύει στο ιταλικό σινεμά

timesadmin

Ολη η ομορφιά και η αιματοχυσία

timesadmin

Το ERTFLIX γιορτάζει τον έρωτα με 20+ ξένες και ελληνικές ταινίες

timesadmin

Ένα απόγευμα στον Λόφο Πανί για τα γυρίσματα του ‘Νόμου του Μέρφυ’

timesadmin

Απίστευτο: 3 Έλληνες διεκδικούν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, 21 υποψηφιότητες οι ταινίες τους – Τους 2 τους ξέρεις, τον 3ο όχι

timesadmin

Απόψε (19/9) στην TV: Δυο ευρωπαϊκά φιλμ της δεκαετίας που ξεχώρισαν

James Rollner