Δείτε-τις-πρώτες-επίσημες-εικόνες-της-ηλεκτρικής-porsche-cayenne
AYTOKINHTO

Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες της ηλεκτρικής Porsche Cayenne

Το περιμέναμε ότι θα συμβεί αλλά όχι τόσο γρήγορα. Πάντως είναι γεγονός πια ότι έρχεται η αμιγώς ηλεκτρική Cayenne και η Porsche μόλις αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες και λίγες πληροφορίες.

Top Gear TEAM

Ήταν αναπόφευκτο: Η Porsche επιβεβαίωσε επιτέλους ότι η Cayenne τέταρτης γενιάς θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και θα στηρίζεται πάνω στην αρχιτεκτονική της Premium Platform Electric (PPE) των 800Volt. 

Αν και οι περαιτέρω λεπτομέρειες παραμένουν λιγοστές προς το παρόν, αναμένουμε ότι τα χαρακτηριστικά της θα είναι πολύ πιο ανεβασμένα σε θα σχέση με τους 630 ίππους και τα 650 Nm ροπής της ηλεκτρικής Macan, δεδομένου ότι και αυτή χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα PPE.

Οι διπλοί κινητήρες και η τετρακίνηση θα πρέπει επίσης να αποτελούν μέρος των χαρακτηριστικών της νέας Cayenne, ενώ η πλατφόρμα επιτρέπει προς το παρόν μέγιστη φόρτιση 270 kW. 

Porsche Cayenne ηλεκτρική

Οι εικόνες με καμουφλάζ μας αφήνουν να δούμε κάποια στοιχεία που δείχνουν ικανά να περάσουν στο μοντέλο παραγωγής. Όπως οι μεγάλες κάθετες έξοδοι(;) σε κάθε πλευρά του πίσω προφυλακτήρα, ενεργούς αεραγωγούς που μοιάζουν με υβριδική 911 στο μπροστινό μέρος και μια αναθεώρηση στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων. 

Porsche Cayenne ηλεκτρική

Όπως και να ‘χει, δεν περιμένουμε στο εσωτερικό να γίνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση, αφού η μεγάλη ανανέωση μόλις έγινε -η ίδια η Porsche λέει ότι η πρόσφατη ανανέωση που έγινε στην Cayenne ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της φίρμας.

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid

Η Porsche δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε ακριβώς θα φτάσει στην αγορά η ηλεκτρική Cayenne, αλλά έχει επιβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να πουλάει παράλληλα τις θερμικές /υβριδικές εκδόσεις της τρέχουσας τρίτης γενιάς.

Related posts

Ο Brad Pitt πήγε σε σχολή Formula 1 για την νέα ταινία του

timesadmin

H Lancia Ypsilon HF Rally4 έτοιμη να επιστρέψει στα ράλι

James Rollner

Τέλος η ταλαιπωρία-δείτε τον απίστευτο νέο τρόπο για τα έργα στους δρόμους

wp-needuser

Δείτε την αυτόνομη οδήγηση NZP της Zeekr σε πραγματικές συνθήκες (video)

protothema.gr

Γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα καθίσματα στο αυτοκίνητο

protothema.gr

Διάσημος συλλέκτης αυτοκινήτων εξηγεί γιατί δεν έχει καμία Ferrari

James Rollner