Δείτε-την-εντυπωσιακή-ferrari-daytona-sp3-του-leclerc-(video)
AYTOKINHTO

Δείτε την εντυπωσιακή Ferrari Daytona SP3 του Leclerc (video)

O Charles Leclerc παρουσιάζει την προσωπική του Ferrari Daytona SP3, ένα αυτοκίνητο που δεν μοιάζει με κανένα καθώς το έχει εξατομικεύσει ο ίδιος.

Top Gear TEAM

Έξι ώρες μέσα σε ένα στούντιο πέρασε ο Charles Leclerc για να ολοκληρώσει την εξατομίκευση της προσωπικής του Ferrari Daytona SP3 και να εξηγήσει στους τεχνικούς του τμήματος tailor made του Maranello τι ακριβώς ήθελε. 

Ferrari Daytona SP3 Charles Leclerc

Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε όπως μπορείς να δεις και στο video γιατί ούτως ή άλλως η Ferrari του οδηγού της ομάδας θα ήταν ξεχωριστή, όμως τώρα το δείχνει κιόλας με τον καλύτερο τρόπο καθώς πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που “φωνάζει” το όνομα Leclerc από μακριά. 

Στο video που φτιάχτηκε για να προωθήσει την έκθεση της συγκεκριμένης Ferrari Daytona SP3 στο μουσείο Enzo Ferrari στην Modena της Ιταλίας, ο Μονεγάσκος εξηγεί τις μικρές λεπτομέρειες που επέλεξε στο αυτοκίνητο.

Ferrari Daytona SP3 Charles Leclerc

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο σε ματ μαύρο φινίρισμα με δύο αγωνιστικές λωρίδες που αντιπροσωπεύουν το κόκκινο και το λευκό χρώμα της σημαίας του Μονακό να το στολίζουν από το καπό μέχρι το τέλος του πίσω μέρους.

Ferrari Daytona SP3 Charles Leclerc

Μια κόκκινη ρίγα υποδεικνύει τα ανθρακονήματα στα πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα και ο αριθμός 16 με τον οποίο αγωνίζεται ο Leclerc υπάρχει σε ευδιάκριτο σημείο δίπλα από τα παράθυρα. 

Στο εσωτερικό οι λεπτομέρειες είναι αντίστοιχα πολλές, αλλά ο Leclerc που παραδέχεται πως η Ferrari Daytona SP3 είναι το αγαπημένο του αυτοκίνητο αυτή την εποχή ήθελε να απολαύσει τη διαδικασία της εξατομίκευσης, όσο κουραστική και αν ήταν.  

Ferrari Daytona SP3 Charles Leclerc

Η Ferrari Daytona SP3 ακολουθεί τις SP1 και SP2, τα δύο προηγούμενα icon μοντέλα από το Maranello. Κινείται από έναν κινητήρα V12 6,5 λίτρων με φυσική αναπνοή που προέρχεται από την 812 Superfast και αποδίδει 829 ίππους, σε συνδυασμό με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, επιτρέποντάς της να φτάσει τα 100 km/h σε μόλις 2,85 δευτερόλεπτα. 

Κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ειδικά αν περάσει από το Centro Stille και  αποκτήσει τη σφραγίδα του αγωνιστικού pedigree όπως αυτό που της προσδίδει ο Leclerc. H παραγωγή της είναι περιορισμένη σε 599 μονάδες παγκοσμίως.

Related posts

Γιατί τελικά η Mercedes επενδύει περισσότερα χρήματα στα θερμικά αυτοκίνητα

protothema.gr

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ζητά πίσω τον V12 της Mercedes-δεν πιστεύει στην κλιματική αλλαγή

timesadmin

Το εργοστάσιο της Toyota στη Ρωσία θα λειτουργήσει ξανά-τι θα κατασκευάζει

wp-needuser

Το Tesla Cybertruck κάνει τα πάντα, σύμφωνα με το νέο του διαφημιστικό σποτ

timesadmin

Αυτή η φίρμα δεν θα βγάλει ποτέ ηλεκτρικά αυτοκίνητα

James Rollner

Τα 9 καλύτερα κουμπιά εκκίνησης κινητήρα σε αυτοκίνητο

wp-needuser