Δείτε-την-ανοιχτή-έκδοση-convertible-του-νέου-mini
AYTOKINHTO

Δείτε την ανοιχτή έκδοση Convertible του νέου Mini

Στην περίπτωση που αναρωτιώσουν, με αυτή την έκδοση ολοκληρώνεται η νέα γενιά του Mini Cooper. Το νέο Convertible είναι το μόνο που έλειπε μέχρι στιγμής και πλέον, παρουσιάζεται επίσημα, με δύο επιλογές κινητήρων και τρία επίπεδα εξοπλισμού κατά το λανσάρισμα.

Και φυσικά μιας και πρόκειται για Mini, υπάρχει πάντοτε μια φαινομενικά άπειρη δεξαμενή χρωματικών συνδυασμών ανάμεσα στις οποίες μπορείς να διαλέξεις, δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό Mini.

Αναφορικά με τους κινητήρες, υπάρχει η επιλογή ενός τρικύλινδρου βενζίνης, σε δύο εκδοχές από πλευράς ισχύος, τις C και S. Στην πρώτη, αποδίδει 161 ίππους, 250 Nm ροπή και έχει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 8,2 δευτερόλεπτα και τελική 220 km/h. Η έκδοση S βελτιώνει τις παραπάνω επιδόσεις, αποδίδοντας 201 ίππους και 300 Nm, ενώ το 0-100 μειώνεται στα 6,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αυξάνεται στα 240 km/h.

Η Mini έχει επίσης βελτιώσει την ανάρτηση στη νέα γενιά Cooper, όμως εδώ έχουμε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο και καλό είναι να εστιάσουμε σε αυτή τη διάσταση. Η μαλακή οροφή, χρειάζεται 18 δευτερόλεπτα για να ανοίξει (ή 15 για να κλείσει) και μπορεί να γίνει ακόμη και με ταχύτητα 30 χλμ/ώρα.

Επίσης, μπορεί να παραμείνει μισάνοιχτη αφήνοντας μια επιφάνεια μήκους 40 εκατοστών, σε κάτι που προσομοιάζει με ηλιοροφή. Πρόκειται για μια λειτουργία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Mini Cabrio Convertible

Τρία επίπεδα εξοπλισμού

Υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού για να διαλέξεις. Πρόκειται για τα Classic, Exclusive και Sport, με διαφορές στις διαστάσεις των ζαντών (16-18 ιντσών), στη μάσκα και το φινίρισμα στις δαγκάνες των φρένων.

Μια σειρά από σχέδια και χρώματα είναι διαθέσιμα για το ταμπλό και την ταπετσαρία, ενώ η κεντρική οθόνη OLED 9,5 ιντσών μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμη και φωνητικά για να καλέσει τον τετράποδο εικονικό βοηθό, τον Spike, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεσή σου.

Η Mini ανακοινώνει 160 λίτρα χώρου αποσκευών με την οροφή ανοιχτή (ή 215 όταν είναι κλειστή) και μια πίσω πόρτα που ανοίγει προς τα κάτω για ευκολότερη πρόσβαση σε αυτόν.

Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο σύστημα προστασίας σε ενδεχόμενη ανατροπή, τοποθετημένο πίσω από τα προσκέφαλα, το οποίο ενεργοποιείται μόλις ενεργοποιηθεί η κλειδαριά ασφαλείας. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους, με τις τιμές στην ελληνική αγορά να αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

Magna: Έτσι θα είναι τα καθίσματα στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin

Προσφορές έως και 1.500 ευρώ για Aprilia και Moto Guzzi

timesadmin

Νissan δεν είναι μόνο SUV: Παρουσίασε δύο εντυπωσιακά sedan

wp-needuser

Νέο Dacia Duster: Αυτές θα είναι οι τιμές του δημοφιλούς SUV

timesadmin

Πρόβλημα με τις μπαταρίες ηλεκτρικών: Η Κίνα περιορίζει τις εξαγωγές γραφίτη

timesadmin

Η Porsche Taycan Cross Turismo έκανε ρεκόρ Guinness αλλαγής υψομέτρου (εικόνες)

timesadmin