AYTOKINHTO

Δείτε πώς ομάδα νεαρών έκλεψε 9 πολυτελή αυτοκίνητα (video)

Εννέα πολυτελή αυτοκίνητα παραβίασαν έφηβοι από αντιπροσωπεία της Jaguar-Land Rover. Το ένα εξ’ αυτών χρησιμοποιήθηκε ως πολιορκητικός κριός στην γκαραζόπορτα της αντιπροσωπείας. Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς.

Top Gear TEAM

klopi autokiniton

Μια ομάδα εφήβων από το Σικάγο αποφάσισε ότι ο καλύτερος τρόπος για να περάσει το βράδυ της στο Ουισκόνσιν πριν από 9 μέρες ήταν να διαρρήξει μια αντιπροσωπεία Jaguar-Land Rover και να κλέψει πολυτελή οχήματα αξίας σχεδόν 537.000 ευρώ για να ξεκινήσει αργότερα μια καταδίωξη με την αστυνομία για περίπου 65 χλμ.

Στη ληστεία τύπου Young Ocean’s 11, αρκετοί έφηβοι που φορούσαν όλοι μαύρα έφτασαν στην αντιπροσωπεία τις πρώτες πρωινές ώρες της 18ης Φεβρουαρίου, άρπαξαν την κλειδοθήκη και μπήκαν σε εννέα πολυτελή οχήματα, όπως φαίνεται στο υλικό που εξασφάλισε το δίκτυο FOX6 Milwaukee.

klopi autokiniton

Τότε, σύμφωνα με καταγγελία, ένας από τους ληστές μπήκε σε ένα Range Rover Velar και το χρησιμοποίησε “ως πολιορκητικό κριό” για να σπάσει την πόρτα του γκαράζ.

Λίγες ώρες αφότου συνέβησαν όλα αυτά, οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας έφτασαν στο κατάστημα και βρήκαν την πόρτα του γκαράζ κατεστραμμένη και τα σπασμένα γυαλιά διασκορπισμένα στο χώρο στάθμευσης.

klopi autokiniton

Η ομάδα έφυγε με ένα Range Rover Westminster του 2021, μια BMW X5 M50i του 2023, μια Jaguar F-Type R-Dynamic του 2021, ένα Range Rover Sport P440 του 2023, μια Porsche Macan του 2019, δύο Range Rover Velar του 2024, ένα Land Rover Discovery Dynamic του 2024 και ένα Range Rover του 2020. Οκτώ από αυτά τα αυτοκίνητα ανήκαν στην αντιπροσωπεία και ένα ανήκε σε πελάτη.

Η κλοπή κατέληξε με την αστυνομία να εμπλέκεται σε μια καταδίωξη κατά την οποία ένας 17χρονος οδηγός της συμμορίας τράκαρε το Range Rover Westminster 2021 που οδηγούσε στην πόλη West Allis του Ουισκόνσιν.

Related posts

Lyriq: Αυτή είναι η πρώτη ηλεκτρική Cadillac που έρχεται Ευρώπη

timesadmin

Δείτε τις πρώτες επίσημες εικόνες της ηλεκτρικής Porsche Cayenne

timesadmin

F1: H Alpine A524 είναι ένα ολοκληρωτικά νέο μονοθέσιο

timesadmin

F1 GP Σιγκαπούρης: O Norris με McLaren ξεκινά πρώτος

protothema.gr

Γιατί η Ford καταργεί τις απευθείας πωλήσεις στην Ευρώπη-τι σύστημα θα εφαρμόσει

protothema.gr

H νέα Continental GT θα είναι η ισχυρότερη Bentley και υβριδική

protothema.gr