AYTOKINHTO

Δείτε από κοντά το Toyota FT-Se: Μήπως είναι το νέο MR2;

Τώρα μπορείτε να δείτε από κοντά το Toyota FT-Se, το αυτοκίνητο που μας δείχνει πώς βλέπει η ιαπωνική φίρμα το διθέσιο σπορ αυτοκίνητο του άμεσου μέλλοντος. Δηλαδή ένα MR2 από το αύριο.

Top Gear TEAM

Αυτό είναι το Toyota FT-Se και σύμφωνα με την φίρμα έχει ως σκοπό να δίνει οδηγική διασκέδαση. Πρόκειται φυσικά για ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο, το οποίο φαντάζεται για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα διθέσιο ελαφρύ αυτοκίνητο με την επωνυμία GR και τι θα μπορούσε να προσφέρει χρησιμοποιώντας τεχνολογία επόμενης γενιάς.

Όπως οι έξυπνες “πρισματικές” μπαταρίες της Toyota, που προσφέρουν μεγαλύτερη εμβέλεια και ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με ό,τι είναι διαθέσιμο σήμερα.

Η ιδέα με το FT-Se είναι η τετρακίνηση να έχει πίσω “κλίση”, όχι μόνο για καλύτερη πρόσφυση, αλλά και για καλύτερες στροφές, μεγαλύτερη εμπιστοσύνη του οδηγού και φυσικά για να επιτρέπει μερικές τρέλες.

Η Toyota έχει αναφέρει ότι το Nurburgring θα είναι ένα από τα βασικά πεδία μάχης για το FT-Se, και παρόλο που δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα στοιχεία, μπορούμε να περιμένουμε χρόνο 0-100 km/h σε περίπου τρία δευτερόλεπτα και εκτιμώμενη τελική ταχύτητα 250 km/h.

Ο Tom Ford του Top Gear μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για αυτό που θα μπορούσε να είναι το νέο MR2 της Toyota.

Related posts

Αποστολή στη Φρανκφούρτη: Επιτέλους τετρακίνητο Jeep Avenger 4xe

James Rollner

Η Porsche σταμάτησε την παραγωγή των συμβατικών 718 και Macan στην Ευρώπη

wp-needuser

H FIA απέρριψε νέα ομάδα στην F1 που θα είχε γυναίκα οδηγό

timesadmin

Γιατί μας αρέσουν τόσο πολύ τα δερμάτινα καθίσματα στο αυτοκίνητο

protothema.gr

F1 GP Μεξικού: Έπεσε ξύλο στις εξέδρες του Grand Prix

timesadmin

Για πρώτη φορά στην ιστορία ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη

timesadmin