ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου: Στήριξη στον Χάρη Δούκα – «Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής»

Γιώργος Παπανδρέου: Στήριξη στον Χάρη Δούκα – «Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής»

Σε συνεννόηση με τον δήμαρχο, ο πρώην πρωθυπουργός παρέχει, εμμέσως πλην σαφώς τη στήριξή του – Καλεί τον κόσμο να προσέλθει μαζικά στις κάλπες

Μήνυμα στήριξης του Χάρη Δούκα για την αυριανή μάχη στέλνει εμμέσως πλην σαφώς ο Γιώργος Παπανδρέου τονίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Μάλιστα, οι δύο είναι σε συνεννόηση – εξ ου και η άμεση ανταπόκριση του κ. Δούκα. 

Κάνοντας αναφορά στη λέξη «αλλαγή» που ήταν και το σύνθημα της προεκλογικής εκστρατείας του Χάρη Δούκα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον κόσμο να προσέλθει μαζικά αύριο στις κάλπες για την ανάδειξη ηγεσίας και τονίζει «έχουμε επιλογή, ας την κάνουμε πράξη». «Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή», είναι η απάντηση του υποψήφιου αρχηγού με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου που έρχεται μετά από την ανοιχτή στήριξη του Χάρη Δούκα από το Νίκο Παπανδρέου, έχει ως εξής:

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση. Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.

Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε. Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους. Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.

Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία. Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών. Έχουμε επιλογή. Ας την κάνουμε πράξη.»

Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Αποχή ανακοίνωσαν οι «Κασσελίστας» – Δεν νομιμοποιούμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του κόμματος

O Diddy αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη φυλακή με το… φαγητό, δήλωσε ο δικηγόρος του





Θρήνος για τον 45χρονο πυροσβέστη που σκοτώθηκε στον Ασπρόπυργο – «Ηταν έμπειρος οδηγός» λέει ο αδερφός του

-







Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη μεγαλύτερη επένδυση αποθήκευσης ενέργειας στην Αμφιλοχία – Δείτε φωτογραφίες

timesadmin

Μητσοτάκης για το χαρτοφυλάκιο Μεταφορών και Τουρισμού που πήρε η Ελλάδα: Αναδεικνύεται η γεωπολιτική σημασία και η στρατηγική θέση της χώρας

wp-needuser

Κασσελάκης: «Η νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να συνετιστεί και να αναλογιστεί τις ευθύνες της»

James Rollner

Χατζηδάκης: Σε λιγότερο από 20 ημέρες θα ανακοινωθεί νέα αύξηση του κατώτατου μιθού

timesadmin

Μητσοτάκης: Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ μα ποτέ πίσω στις εποχές του 2015

timesadmin

Κουτσούμπας: Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να εκφράσει τον δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης, για απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ

wp-needuser