Γιώργος-Λιανός:-Φεύγω-νωρίς-για-ένα-διαφορετικό-survivor,-κρατάμε-χαμηλά-τη-μπάλα
LIFESTYLE

Γιώργος Λιανός: Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor, κρατάμε χαμηλά τη μπάλα

Media

Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε από την Ελλάδα, πριν από λίγες ώρες, για τον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να παρουσιάσει για ακόμη μία χρονιά το Survivor. Η κάμερα του «Summer’s Cool» συνάντησε τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο και εκείνος μίλησε για τη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor φέτος. Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα γιατί είναι κάτι καινούριο για όλους μας και είναι καινούριο και για τους παίκτες. Αυτό μου αρέσει εμένα!

Δεν θα έρθουν δασκαλεμένοι, γιατί δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν κάποια πληροφορία για το πώς παίζεται το παιχνίδι φέτος… Έχει πολύ ενδιαφέρον για εμένα να δω πώς θα τα καταφέρουν, γιατί είναι και μία εποχή του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο η οποία έχει αρκετές ανατροπές στον καιρό».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν θέλω να δώσω κάποια πληροφορία για το πώς θα εξελιχθεί η σύνθεση του κάστινγκ. Πάμε να κάνουμε το παλιό αμερικάνικο format, σε μια σύγχρονη μορφή και αρκετά εμπλουτισμένο στους κανόνες και με πολλά στοιχεία τα οποία θα φέρνουν τα πάνω κάτω…

Το παιχνίδι φέτος θα είναι μικρότερης διάρκειας γιατί ο καιρός και οι δυνάμεις των παικτών δεν μας επιτρέπουν να το επεκτείνουμε! Χριστούγεννα θα κάνουμε σίγουρα στον Άγιο Δομίνικο, Πρωτοχρονιά δεν ξέρω!».

Related posts

Γιώργος Τσούλης: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση να μαγειρεύει για τη Μαντόνα

timesadmin

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που… τσέπωσε το 12άρι και πήρε την ασυλία για το επόμενο live

timesadmin

Δήμητρα Βαμβακούση: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της είναι ό, τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα

protothema.gr

Οι αθλητικές εφημερίδες 20/1/2024

timesadmin

Τελευταία εξέλιξη – Κόκοτας: Κορυφώνεται η αγωνία για την υγεία του – Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

James Rollner

Βασίλης Μπισμπίκης: Πήγε για αποτρίχωση και μοιράστηκε τη στιγμή

timesadmin