Γιώργος-Λιάγκας:-«Ό,τι-είδατε-στον-αέρα-ήταν-ειλικρινές»-–-Το-φινάλε-της-εκπομπής-και-το-«ευχαριστώ»-στον-ανταγωνισμό
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: «Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές» – Το φινάλε της εκπομπής και το «ευχαριστώ» στον ανταγωνισμό

Γιώργος Λιάγκας: «Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές» – Το φινάλε της εκπομπής και το «ευχαριστώ» στον ανταγωνισμό

Media

Γιώργος Λιάγκας

Αυλαία έριξε σήμερα (5/7) η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την φετινή σεζόν. Μάλιστα, ο παρουσιαστής στο φινάλε της εκπομπής ευχαρίστησε και τον ανταγωνισμό.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Φέτος για μας ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά, ένα πολύ όμορφο ταξίδι! Είμαστε μια οικογένεια εδώ, έχουμε τα καλά, τα κακά και τους τσακωμούς. Ό,τι είδατε στον αέρα ήταν ειλικρινές, αλήθεια τσακωθήκαμε όταν τσακωθήκαμε, αλήθεια τα βρήκαμε όταν τα βρήκαμε, ήταν όλο ειλικρινέστατο κι έτσι θα συνεχίσουμε και του χρόνου!».

Ακόμα, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κυριακού γιατί δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο κανένας να μου πει πες αυτό. Ποτέ! Ευχαριστώ πάρα πολύ την ιδιοκτησία του σταθμού, που αφήνει ελεύθερα τρεις ώρες αυτή εδώ την εκπομπή να κάνει και να λέει ό,τι θέλει!».

Ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε και την Λίτσα Πατέρα, η οποία δεν ήταν παρούσα στο φινάλε της εκπομπής. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε πως: «Ήταν κυρία με «Κ» κεφαλαίο και ήταν τιμή μου που συνεργαζόμουν όλα αυτά τα χρόνια μαζί της!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιτυχημένος δημοσιογράφος ευχαρίστησε δημοσίως και τον ανταγωνισμό: «Να ευχαριστήσω όλο τον ανταγωνισμό, τα δυο παιδιά του ΣΚΑΪ που ήταν οι βασικοί ανταγωνιστές μας φέτος στο κομμάτι του συνόλου του κόσμου, την Κατερίνα, την Δανάη, τα παιδιά στο STAR και όλους όσους ξεχνάω που κάνουν τώρα εκπομπές απέναντι. Κάνουν καλές εκπομπές όλοι, όσο μπόρεσα να δω. Οπότε, όσο εσείς είστε καλοί και εμάς μας κάνετε καλύτερους!».

Related posts

Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό λίγο πριν γεννήσει το τρίτο παιδί της

timesadmin

Βασίλης Μπισμπίκης: Το εξιτήριο, οι οδηγίες που του δόθηκαν και η επικοινωνία Καινούργιου

protothema.gr

Ηλίας Βρεττός: «Βρέθηκα να κάνω κωλοτούμπες πάνω από ένα αμάξι & να σκάω με το κεφάλι στην άσφαλτο»

timesadmin

St. George Lycabettus: Από συνοικιακή πολυκατοικία, στο μεγαλεπήβολο ξενοδοχείο του Λυκαβηττού – 50 χρόνια με άγνωστες ιστορίες

timesadmin

Τόνυ Δημητρίου για Στεφανία Γκουρνέλου: Αύριο κιόλας θα την παντρευόμουν αν το ήθελε

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 20/8/2024

James Rollner