Γιώργος-Λιάγκας:-Με-δεύτερη-εκπομπή-στον-ΑΝΤ1;-Έριξε-«βόμβα»-ο-παρουσιαστής
LIFESTYLE

Γιώργος Λιάγκας: Με δεύτερη εκπομπή στον ΑΝΤ1; Έριξε «βόμβα» ο παρουσιαστής

Media

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας, την Τετάρτη (28/08) έριξε – το λιγότερο – τηλεοπτική «βόμβα» μέσα από το βίντεο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο παρουσιαστής κάνει τις τελευταίες βουτιές στου Εγκρεμνούς, λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο, που δημοσίευσε ο παρουσιαστής αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είμαστε στην πιο εντυπωσιακή παραλία της Ελλάδας και του κόσμου ίσως, στους Εγκρεμνούς… Είναι λοιπόν οι τελευταίες βουτιές πριν την έναρξη του Πρωινού, 16 Σεπτεμβρίου…Το βραδινό; Γεια σας…».

Με διπλό λοιπόν ρόλο στον ΑΝΤ1, αντιλαμβανόμαστε πως θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας από τη νέα σεζόν. Μια νέα βραδινή εκπομπή έχει στα σκαριά του – με τα βραδινά shows άλλωστε να του ταιριάζουν – όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Περισσότερα για το νέο πρόγραμμα, που αναλαμβάνει ο παρουσιαστής έγιναν γνωστά από ανάρτηση της δημοσιογράφου, Τζώρτζιας Συρίχα στο Instagram, αλλά και από το σχόλιό της στην ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα. Η ίδια αναφέρει σε Instagram story της: «Ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι από τα μέσα Οκτώβρη, κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1».

Η ανάρτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Τελευταίες μαγικές καλοκαιρινές βουτιές… Η τέλεια μέρα… Η απίστευτη λαδιά… Η εκπληκτική παραλία…», έγραψε ο Γιώργος Λιάγκάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Related posts

Νίκος Αποστολόπουλος για τον σύντροφό του: Το καλοκαίρι παντρεύομαι, δεν είμαστε ούτε 20 μέρες μαζί

timesadmin

Ο αγώνας της Εθνικής έβαλε… γκολ στην τηλεθέαση – Τι νούμερα έκαναν οι σειρές

timesadmin

Τηλεθέαση: Η «μάχη» της prime time ζώνης της Κυριακής (21/4)

timesadmin

Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδρασή της on camera όταν ρωτήθηκε για τη γιαγιά της Καίτη Γκρέϋ

timesadmin

Άντζελα Δημητρίου: «Λύγισε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ένα μήνα πριν φύγει, μου είπε…»

protothema.gr

Ξανά στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

protothema.gr