ΣΙΝΕΜΑ

Γιορτή του Σινεμά-Σήμερα Πέμπτη 26 Οκτωβρίου,ο κινηματογράφος “κερνάει” εισητήριο με 2 ευρώ

Μόνο για μία μέρα, σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, η Ελλάδα αναμένεται να μετατραπεί για δεύτερη χρονιά σε έναν τεράστιο κινηματογράφο, υποδεχόμενη τη Γιορτή του Σινεμά και όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ηθοποιούς σχεδόν …δωρεάν.

Για μία μόνο ημέρα, όλες οι ταινίες, σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2€.

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου μίλησε στην ΕΡΤ3 για τη συγκεκριμένη ημέρα. «Πέρσι ήταν η πρώτη φορά, που γιορτάσαμε τη Γιορτή του Σινεμά και μάλιστα η ημέρα σημείωσε ημερήσιο εισπρακτικό ρεκόρ καθώς έκοψε 110.934 εισιτήρια, ένα πάρα πολύ μεγάλο νούμερο. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά, που διοργανώνεται κάτι τέτοιο, όλες οι αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, όλες οι προβολές μόνο με δύο ευρώ.

Ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να προαγοράζει τα εισιτήριά του ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος κρατήσεων του κάθε κινηματογράφου», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ιφ. Βλαχογιάννη.

– Advertisement –

Παράκατω θα βρείτε μερικές από τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα μαζί με τη “Γιορτή”, προσφέροντας μια σπάνια ευκαιρία να τις δείτε πρώτοι με ελάχιστο αντίτιμο.

The Killer:Έναν αδίστακτο πληρωμένο εκτελεστή ο οποίος ακολουθεί πιστά μια συγκεκριμένη… επαγγελματική μεθοδολογία υποδύεται ο Μάικλ Φασμπέντερ στο νέο θρίλερ του στιλίστα Ντέιβιντ Φίντσερ (“Fight Club”, “Zodiac”).

Ένα Καινούριο Αύριο:Ο βετεράνος Νάνι Μορέτι (“Αγαπημένο μου Ημερολόγιο”) σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός σκηνοθέτη ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας πολιτικά φορτισμένης ταινίας.

Αντίπαλος: Ο εξαιρετικός Ιρανός ηθοποιός Παϊμάν Μααντί (“Ένας Χωρισμός”) εδώ υποδύεται έναν πατέρα ο οποίος μεταναστεύει άρον άρον με τη γυναίκα και τα παιδιά του, βρίσκοντας προσωρινό καταφύγιο σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων στη Σουηδία.

Άκου Ποιος Μιλάει:Ελληνική δραμεντί από τον Θοδωρή Νιάρχο. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον Φώτη (Μελέτης Ηλίας), έναν life coach ο οποίος ακούει καθημερινά υπομονετικά τα προβλήματα των πελατών του.

πηγή:https://www.aftodioikisi.gr/politistika/kinimatografos-ayti-ti-imera-oles-oi-tainies-echoyn-eisitirio-2-eyro/

Related posts

Πρεμιέρες: Επιστροφή στον «Πλανήτη των πιθήκων»

James Rollner

Απόψε (19/9) στην TV: Δυο ευρωπαϊκά φιλμ της δεκαετίας που ξεχώρισαν

James Rollner

Πότε κυκλοφορούν οι ‘Ιστορίες Καλοσύνης’ του Γιώργου Λάνθιμου

timesadmin

Γιορτή του Σινεμά: Είσοδος στις κινηματογραφικές αίθουσες με μόλις δύο ευρώ

timesadmin

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ

James Rollner

Οι New York Times επιλέγουν τις καλύτερες ταινίες του 2023

timesadmin