Γιατί-συμφέρει-το-ford-puma-με-leasing
AYTOKINHTO

Γιατί συμφέρει το Ford Puma με leasing

Η χρήση ενός Ford Puma μέσω του νέου ευέλικτου προγράμματος χρονομίσθωσης Ford Lease προσφέρει μεταξύ άλλων, ευνοϊκούς όρους και διάφορες ευκολίες.

Top Gear TEAM

Ford Puma MY2024

Το Ford Puma είναι άμεσα διαθέσιμο για μίσθωση μέσω των νέων προγραμμάτων της Ford Lease. Τα νέα προγράμματα μίσθωσης της Ford προσφέρουν ευελιξία και ευνοϊκούς όρους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που αφορά το Puma έχει μηνιαίο μίσθωμα από μόλις 199 ευρώ ή εναλλακτικά μηδενική προκαταβολή.

Ένα παράδειγμα αυτής της χρονομίσθωσης αφορά το μοντέλο Puma Titanium με τους 125 ίππους και το χειροκίνητο κιβώτιο όπου μπορείτε να επιλέξετε είτε το χαμηλό μίσθωμα των 199 ευρώ αλλά με προκαταβολή 4.400 ευρώ (διάρκεια μισθώματος 48 μήνες) ή με μηδενική προκαταβολή και μηνιαίο μίσθωμα στα 304 ευρώ για την ίδια περίοδο αποπληρωμής.

Ford Puma MY2024

Το Ford Puma είναι από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία των μικρών SUV συνδυάζοντας εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας μαζί με τον αποδοτικό κινητήρα ενός λίτρου EcoBoost Hybrid της Ford με αποδόσεις στους125 ή 155 ίππους.

Το 3κύλινδρο μοτέρ βενζίνης ενισχύεται από την ύπαρξη ενός ήπια υβριδικού συστήματος 48V που βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τους ρύπους. Συγκεκριμένα, η μέση κατανάλωση μπορεί να πέσει κάτω από τα 5 λίτρα ανά 100 χλμ. ενώ οι ρύποι CO2 προσδιορίζονται στα 122 γρ./χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις διαθέσιμες εκδόσεις για leasing του Ford Puma υπάρχουν και εκείνες με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Related posts

McLaren: Βάζει φρένο στα ηλεκτρικά μέχρι το 2030

timesadmin

Video: Είναι αυτό το ηλεκτρικό Lexus LFA;

protothema.gr

Το υλικό μπαταρίας που υπόσχεται θαύματα στα ηλεκτρικά οχήματα

James Rollner

5 ρέπλικες ράλι αυτοκινήτων που θα λάμψουν στο Monterey

timesadmin

Ευρωπαίος πρωθυπουργός διαφωνεί με τους δασμούς στα κινεζικά οχήματα

timesadmin

Ταλαιπωρία μέχρι την Κυριακή στην Αττική Οδό

wp-needuser