Γιαννακοπούλου-στον-realfm-97,8:-Δεν-έχω-προσωπική-βεντέτα-με-τον-κ.-Ανδρουλάκη-–-Πρέπει-να-ξαναπιάσουμε-το-νήμα-με-την-κοινωνία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8: Δεν έχω προσωπική βεντέτα με τον κ. Ανδρουλάκη – Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα με την κοινωνία

πολιτική

Νάντια Γιαννακοπούλου

«Η υποψηφιότητά μου δεν έχει να κάνει με την Νάντια αλλά έχει να κάνει με το τι πρεσβεύω για την πορεία της χώρας και την πορεία του ΠΑΣΟΚ» τόνισε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι πολιτικοί οι λόγοι και αυτό που λέω είναι ότι χρειάζεται να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ με καθαρές κουβέντες και καθαρό στίγμα, γιατί χρειάζεται να ξαναπιάσει το νήμα με την κοινωνία, γιατί πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με φρεσκάδα, γιατί χρειάζεται μαχητική και ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και γιατί χρειάζεται να υπάρξει ένα όραμα πέρα από διαχειριστικές λογικές σαν ένας άλλος κ. Μητσοτάκης» υποστήριξε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου τόνισε ότι «πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα με την κοινωνία και αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με ξύλινο λόγο, ούτε μέσα από κλειστά γραφεία στην Χαριλάου Τρικούπη, ούτε μέσα από λογικές κλικών και ομάδων αλλά εκφράζοντας ξανά το όλον ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας και εκφράζοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας, από τις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις παρυφές της ΝΔ. Αν ήμουν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μέσα σε 2,5 χρόνια θα είχα γυρίσει 2,5 φορές όλη την Ελλάδα για να μπορέσω να έρθω σε επαφή με τους Έλληνες πολίτες, με εκπροσώπους φορέων και να φέρνω διαρκώς τα προβλήματά τους στη Βουλή φέρνοντας τον κ. Μητσοτάκη προ των ευθυνών του».

Η ίδια είπε ότι «πιστεύω στην αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Μέσα σε συνθήκες τέτοιας πολιτικής ρευστότητας που 1 εκατ. πολίτες έφυγαν από τη ΝΔ και έδωσαν ισχυρό χαστούκι στην κυβέρνηση, ήρθε η ώρα και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να εκφράσει ξανά αυτόν τον κόσμο και ναι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η επόμενη πρώτη δύναμη στις εκλογές όποτε κι αν είναι».

Για τα σενάρια μιας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα κόμμα που να εκφράζει την ευρύτερη Κεντροαριστερά, η Νάντια Γιαννακοπούλου σχολίασε ότι «τα ακούω σαν σενάρια που δίνουν διεξόδους σε πρόσωπα πολιτικά τα οποία έχουν υπαρξιακά ζητήματα και δεν αφορούν καθόλου στην ελληνική κοινωνία. Έχουμε μία κυβέρνηση που δεν μπορεί να δώσει κανένα όραμα, μόνο διαχειριστικές λογικές ενός πλαστογράφου μεταρρυθμιστή, του κ. Μητσοτάκη. Κεντροαριστερά στη χώρα υπάρχει και είναι το ΠΑΣΟΚ. Πάμε ως ΠΑΣΟΚ να ανοίξουμε την αγκαλιά μας και τις πόρτες μας στον λαό και την κοινωνία που οφείλουμε να ξαναεκφράσουμε και την οποία απογοητεύσαμε μέσα στην κρίση με αποτέλεσμα να μας γυρίσουν την πλάτη. Είναι τώρα η ώρα το ΠΑΣΟΚ να πάει μπροστά. Δεν μπορούμε να πάμε με λογική «μία από τα ίδια».

Η κυρία Γιαννακοπούλου πρόσθεσε ότι «οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις και ειδικά μετά το debate θα δούμε πάρα πολλές εκπλήξεις. Κερδισμένο βγήκε το ΠΑΣΟΚ αλλά οι πολίτες κατάλαβαν πολλά». Πρόσθεσε ότι «δεν έχω καμία προσωπική βεντέτα με τον κ. Ανδρουλάκη. Τον σέβομαι και τον τιμώ, όμως, προφανώς θα κάνω πολιτική κριτική όταν το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν αυτό, έβρεχε ψήφους και εμείς κρατούσαμε ομπρέλα. Δεν έχει δώσει καμία απάντηση ο κ. Ανδρουλάκης γιατί δεν λειτουργούσαν τα όργανα. Προφανώς θεωρώ ότι το παλιό δεν μπορεί να νικήσει, όπως και θεωρώ ότι η δική μου υποψηφιότητα έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να νικήσουν ακόμη έναν κ. Μητσοτάκη».

Ακούστε το ηχητικό:https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2024/09/26-09-02024-Νάντια-Γιαννακοπούλου-Νίκος-Χατζηνικολάου-1.mp3

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: «Καρφιά» για προσλήψεις και μισθούς στην Κουμουνδούρου επί Κασσελάκη από τον πρώην διευθυντή της Αυγής

wp-needuser

Κασσελάκης: «Θα διαλύσω κάθε μαγαζί, κάθε φράξια και κάθε παραμάγαζο» – Τα «μαχαίρια στην πλάτη της καρέκλας του προέδρου» και η πρόκληση για πρόταση μομφής

wp-needuser

Τέλος η λάσπη: Η απάντηση Γεωργιάδη για τη «δήθεν offshore στον Παναμά» του αδερφού του

timesadmin

Ερώτηση 8 βουλευτών της ΝΔ για την φαρμακευτική δαπάνη των χαμηλοσυνταξιούχων

James Rollner

Άκης Σκέρτσος: Εκκίνηση νέων δράσεων και μεταρρυθμίσεων – Αναλυτικά οι 5 άξονες

James Rollner

Πιερρακάκης: Μία ημέρα αποβολή στην εμφανή κατοχή και χρήση κινητού – Όποιος βιντεοσκοπεί θα αλλάζει σχολείο

timesadmin