Γιάννης-Πλούταρχος:-Στη-δημοσιότητα-ένα-από-τα-γράμματα-που-του-έστελνε-η-εμμονική-θαυμάστρια
LIFESTYLE

Γιάννης Πλούταρχος: Στη δημοσιότητα ένα από τα γράμματα που του έστελνε η εμμονική θαυμάστρια

Χθες έγινε γνωστό ότι ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση εναντίον μίας εμμονικής θαυμάστριάς του, η οποία τον παρενοχλούσε έξω από το σπίτι του για αρκετά χρόνια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα και η εκπομπή «Buongiorno» δημοσίευσε ένα από τα πολλά χειρόγραφα σημειώματα που φαίνεται να είχε αφήσει η εμμονική θαυμάστρια έξω από το σπίτι του καλλιτέχνη.

Όπως αναφέρει το σημείωμα: «Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r3afq2gezl)

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η 47χρονη γυναίκα συνήθιζε να κάθεται για πολλές ώρες έξω από την κατοικία του τραγουδιστή, αφήνοντάς του σημειώματα με ερωτικό περιεχόμενο, όπως και διάφορα δώρα. Σε μία περίπτωση, έφτασε στο σημείο να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού του σε προσπάθειά της να τον συναντήσει από κοντά.

Δικάζεται σήμερα η μήνυση του τραγουδιστή στη stalker

Σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη ανάμεσα στη stalker και τον γνωστό τραγουδιστή.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Happy Day» δήλωσε σχετικά με την υπόθεση: «Έφτασε η στιγμή που η γυναίκα αυτή θα καθίσει στο εδώλιο να απολογηθεί για τις πράξεις, τις οποίες την κατηγορεί ο κύριος Πλούταρχος. Θα δούμε αν θα γίνει το δικαστήριο. Αναμένουμε όλοι την άφιξη της γυναίκας μετά τις 10.30 το πρωί. Οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, θέλει και η ίδια να είναι εκεί, θέλει να ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα προκάλεσε στον τραγουδιστή και την οικογένεια του». Επίσης, πρόσθεσε: «Ωστόσο, επειδή είναι από τις τελευταίες υποθέσεις στο πινάκιο, δεν κινδυνεύει με παραγραφή ως εκ τούτου υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναβληθεί».Δείτε το σχετικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r1pqx2v69t)

Επιπλέον, η κατηγορούμενη μίλησε στο «Happy Day» και ζήτησε την ειλικρινή συγγνώμη της από τον τραγουδιστή, τονίζοντας ότι δεν ήξερε ότι τον προσέβαλε και ότι ξεπερνούσε τα όρια.

«Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω»,

ανέφερε στην αρχή.

«Δεν πίστευα ότι κάνω κάτι κακό»,

σημείωσε. Σε ερώτηση για το αν κατάλαβε ότι του προκάλεσε ενόχληση, απάντησε: «Ναι, από τη στιγμή που μου το γνωστοποίησε με κάποιον τρόπο».Σχετικά με τα γράμματα με το έντονο ερωτικό περιεχόμενο που του άφηνε έξω από το σπίτι του, τα οποία όπως σημείωσε η ρεπόρτερ «αγγίζαν τα όρια της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας». Πάνω σε αυτό, η κατηγορούμενη απάντησε: «Ναι, ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα, αλλά δεν ήξερα ότι τον θίγανε ή ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Απλά ήταν κάποια έκφραση δικών μου πραγμάτων, δεν ήξερα ότι μπορεί κάποιος, οποισδήποτε να προσβληθεί από αυτά».Για το τι επεδίωκε με το να περιμένει έξω από το σπίτι του ερμηνευτή, η γυναίκα απάντησε: «Τίποτα. Το έκανα σαν βόλτα και μήπως τον συναντήσω, τίποτα περισσότερο. Ήμουν συναισθηματικά λίγο ευάλωτη και βλέποντάς τον πάνω στη σκηνή, με όλα αυτή τη διασημότητα κτλ., με παρέσυρε».Για το αν πίστευε ότι θα μπορούσε να συνάψει μια συναισθηματική σύνδεση μαζί του, είπε: «Το πίστευα και ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπε και μου μίλαγε, θα του μίλαγα».

«Όχι, γιατί καταρχήν είναι επικίνδυνο αυτό»,

απάντησε για το αν πήδαγε πάνω στο τζάμι του αυτοκινήτου του.Τέλος, για το τι θα έλεγε στον τραγουδιστή αυτή τη στιγμή, η κατηγορούμενη είπε: «Μια συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση, την ενόχληση που ενδεχομένως δημιούργησα».

Ειδήσεις σήμερα:

Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του διαμερίσματος

Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο η λαϊκή τραγουδίστρια – Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο

Bitcoin: Έλυσε το HBO το μυστήριο με τον ιδρυτή του; – Ποιος είναι πίσω από τον «Satoshi Nakamoto»

Related posts

Τάκης Καραγκούνιας: Η Kατερίνα Δαλάκα κάνει τα πάντα για τα λεφτά

timesadmin

Ίαν ΜακΚέλεν: Ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά, είπε μετά το ατύχημά του σε θεατρική παράσταση

timesadmin

POWER OF LOVE: Η Κλαούντια διεκδικεί τον Δημήτρη απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΙ

protothema.gr

Survivor: Ανατρεπτικός ο τρίτος αγώνας ασυλίας – Πώς θα διαμορφωθεί η τελική τετράδα υποψηφίων;

timesadmin

Μπρους Γουίλις: Οι φωτογραφίες με την κόρη του, Ταλούλα – Αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ, γράφει για τον ηθοποιό

timesadmin

Οι Πανθέοι: Η Χρυσόστομη μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη

protothema.gr