Γιάννης-Βούρος:-Πρώτη-φορά-που-έζησα-την-αγκαλιά-του-πατέρα-μου-ήταν-όταν-με-είδε-με-στρατιωτικά-ρούχα
LIFESTYLE

Γιάννης Βούρος: Πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα

Ο Γιάννης Βούρος ήταν καλεσμένος το πρωί της 15ης Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον πατέρα του.

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας του τον αγκάλιασε πρώτη φορά όταν τον είδε με στρατιωτικά ρούχα στην αεροπορία και πρόσθεσε πως εκείνος αντέδρασε αρνητικά όταν του εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Δείτε τι βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w8bp0orqk1)

Αρχικά, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Κάνουμε πολλές αγκαλιές με τα παιδιά μου. Δεν υπήρχε καθόλου αυτό από τον μπαμπά μου. Εγώ έτσι είμαι ως άνθρωπος, δοτικός, της αγκαλιάς, της προσφοράς. Εγώ πρώτη φορά που έζησα την αγκαλιά του πατέρα μου, ήταν όταν με είδε με στρατιωτικά ρούχα στο πρώτο επισκεπτήριο που είχα πάει στην αεροπορία. Πήγε πιο εκεί, έκανε κάτι τέτοια κι η μάνα μου μου είπε ότι συγκινήθηκε».

Στη συνέχεια, περιγράφοντας τον πατέρα του ο ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και ότι αρνήθηκε να προχωρήσει σε έναν ακόμη γάμο μετά τον θάνατο της μητέρας του: «Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός. Ένας τεχνοκράτης μεν, αλλά δοτικός να βοηθήσει τη γειτονιά, τον κήπο της διπλανής, να τρέξει. Ήταν αυτάρκης. Είχε πεθάνει η μάνα μου και του έλεγα να σου φέρουμε μία γυναίκα 2 ώρες να σε βοηθάει και μού έλεγε ότι “με εξοργίζει και μόνο που το λες”. Ήταν το πρέπει της αντρικής σχέσης. Αισθανόμουν τη βαριά του σκιά…».

Για τη στιγμή που του αποκάλυψε ότι θέλει να σπουδάσει υποκριτική, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Όταν του είπα ότι θα γίνω ηθοποιός μου είπε “Είσαι τρελός! Θα έρθεις να γίνεις πιλότος”. Πέρασα στο Εθνικό και άρχισα να σπουδάζω κρυφά, δεν του το είπα να μην τον στεναχωρήσω. Πέρασα με υποτροφία στη σχολή και αυτό ήταν το λάθος μου. Τα Χριστούγεννα πήραν τηλέφωνο σπίτι και το σήκωσε ο πατέρας μου. Ζητούσαν να καταβάλω τα χαρτιά για να πάρω την υποτροφία και έτσι το έμαθε. Μετά μου έδωσε την ευχή του».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Αλβανία: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις δομές των €670 εκατ. που έχτισε η Ιταλία για να στέλνει τους μετανάστες

Δημήτρης Σταρόβας: Έχασα 40 κιλά – Από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες, δήλωσε για το εγκεφαλικό

Ισραήλ: Η λέξη που αφαίρεσε ο Γκάλαντ από το μήνυμά του για το Ιράν που δείχνει δεν θα χτυπήσει πυρηνικές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Related posts

Τζένιφερ Λόπεζ: Φόρεσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μετά την είδηση ότι προχωράει το διαζύγιο από τον Μπεν Άφλεκ

timesadmin

Εύη Βατίδου: «Είμαι αντίθετη και κάθετη με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

timesadmin

Πέγκυ Ζήνα: Η φωτογραφία της με τον Γιώργο Λύρα στο σκάφος κατά τη διάρκεια των διακοπών τους

timesadmin

Σπύρος Μπιμπίλας: Καταγγελία «βόμβα» για σίριαλ που πληρώνει νέους ηθοποιούς με φαγητό

timesadmin

Γιώργος Πιλίδης – Όλγα Καρπουζίδου: Έγιναν γονείς και ουδείς το πήρε χαμπάρι

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 30/6/2024

protothema.gr