Βρετανία:-Ο-πρωθυπουργός-Στάρμερ-συνεχάρη-τον-νέο-Γάλλο-ομόλογό-του,-Μ.-Μπαρνιέ-–-“Μαζί-ενάντια-σε-παράτυπη-μετανάστευση-και-υπέρ-Ουκρανίας”
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ συνεχάρη τον νέο Γάλλο ομόλογό του, Μ. Μπαρνιέ – “Μαζί ενάντια σε παράτυπη μετανάστευση και υπέρ Ουκρανίας”

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ ευχήθηκε την Πέμπτη στον Μισέλ Μπαρνιέ “ό,τι καλύτερο”, μετά τον διορισμό του ως νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας, δήλωσε εκπρόσωπός του την Πέμπτη, χαιρετίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

“Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον νέο του ρόλο”, είπε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους. “Το Ηνωμένο Βασίλειο απολαμβάνει μια ισχυρή σχέση με τη Γαλλία”.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: “Όπως γνωρίζετε, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Παρίσι μόλις την περασμένη εβδομάδα και δεσμευόμαστε να εργαστούμε συλλογικά για τις κοινές μας προτεραιότητες, από την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης έως την υποστήριξη της Ουκρανίας”.

Related posts

Γερμανός επίσκοπος συγκρίνει τη μεταχείριση Ναβάλνι στη Ρωσία με εκείνη που είχε ο Ιησούς

James Rollner

Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις με κατευθυνόμενες βόμβες έχουν μειωθεί στο Χάρκοβο

protothema.gr

Πρωτοποριακή νομοθεσία για την τεχνητή νοημοσύνη από την ΕΕ

protothema.gr

Οι αρχές της Γερμανίας έθεσαν εκτός νόμου το “Ισλαμικό Κέντρο του Αμβούργου”

protothema.gr

Νετανιάχου: Ορκίζεται πως θα υπάρξει “σκληρή” ανταπόδοση της επίθεσης στο Γκολάν – Προσπάθειες να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση

James Rollner

BBC: Πάνω από 70.000 οι Ρώσοι νεκροί στον πόλεμο

James Rollner