Βουλή:-Ένταση-και-λιποθυμικό-επεισόδιο-στη-διάρκεια-της-συζήτησης-για-το-νομοσχέδιο-Υγείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ένταση και λιποθυμικό επεισόδιο στη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο Υγείας

Βουλή: Ένταση και λιποθυμικό επεισόδιο στη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο Υγείας

Βουλή

Έντονες αντιδράσεις, καθώς και ένα λιποθυμικό επεισόδιο σημειώθηκαν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής στη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας σχετικά με την ψυχική υγεία, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, οι αντιδράσεις των βουλευτών από τα κόμματα της αντιπολίτευσης εστιάζουν τόσο στο ίδιο το νομοσχέδιο, όσο και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεδριάζει η Επιτροπή από το πρωί της Τετάρτης.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για τη βιασύνη της να περάσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, παρ’ ότι αυτό δεν έχει επείγοντα χαρακτήρα.

Ωστόσο, στη διάρκεια της συνεδρίασης σημειώθηκε και ένα λιποθυμικό επεισόδιο ενός εκπροσώπου από τους εξωκοινοβουλευτικούς φορείς, οι οποίοι προσκλήθηκαν για να εκφράσουν την άποψή τους για το νομοσχέδιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης. Στην αίθουσα υπήρξε αναστάτωση, διεκόπη η συνεδρίαση και όλοι έσπευσαν να βοηθήσουν τον άνθρωπο που είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής παρουσία του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της παροχής των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τη διεξαγωγή των απαραίτητων εξετάσεων.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Κυβέρνηση: «Γκάζι» για αποκατάσταση καταστροφών και αντιπλημμυρικά – Στοίχημα η διαχείριση δασών και οι καθαρισμοί οικοπέδων

timesadmin

Μήνυμα Δούκα για «κακόβουλα δημοσιεύματα»: Οι κύκλοι από τους οποίους εκπορεύονται έχουν μάθει να κινούνται στο σκοτάδι με αθέμιτους τρόπους

wp-needuser

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 32% η ΝΔ, με προβάδισμα 15,5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχουν «κλειδώσει» η 2η και η 4η θέση

James Rollner

Γεωργιάδης: «Αισχρή η ανακοίνωση της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος για τον Ιωνά» – Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδρασή του

protothema.gr

Κασσελάκης: Καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να βοηθήσουν έμπρακτα τους πυρόπληκτους

wp-needuser

Ο Σαμαράς ζητά να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του «Μάξιμου Σαράφη» και της «Αικατερίνης Κελέση» της υπόθεσης Novartis

James Rollner