Βελόπουλος:-Να-καταργηθεί-τώρα-η-Συμφωνία-των-Πρεσπών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Να καταργηθεί τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών

Βελόπουλος: Να καταργηθεί τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών

Βελόπουλος: Να καταργηθεί τώρα η Συμφωνία των Πρεσπών

Την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Σε δήλωσή του, ο κ. Βελόπουλος υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργος Κυριάκος Μητσοτάκης κοροϊδεύει τους Μακεδόνες γιατί δεν έχει ούτε έναν υπουργό αό την Μακεδονία.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βελόπουλου αναφέρει:

“Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να κοροϊδεύει τους Μακεδόνες. Έστειλε υπουργούς του παρακράτους του Κολωνακίου, από την Αθήνα και το Κολωνάκι, για να αποδείξει ότι αγαπά αυτός και οι υπουργοί του τη Μακεδονία, ενώ δεν έχει ούτε έναν υπουργό από τη Μακεδονία“.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σημειώνει επίσης:  “Όσο για την ένταση με τους Σκοπιανούς, ο πρωθυπουργός κάνει τον ψευτονταή, γιατί τον ενοχλεί λέει το σκέτο «ψευτο-Μακεδονία» για εμάς, αλλά δεν τον ενοχλεί, ότι η συμφωνία, την οποία ζητάει ο ίδιος να εφαρμόσει η πρόεδρος των Σκοπίων, μιλάει για Μακεδονική εθνότητα και Μακεδονική ιθαγένεια. Δηλαδή για Μακεδόνες. Τον ενοχλεί το «Βόρεια» και όχι το «Μακεδόνες». Κατάργηση τώρα, επαναλαμβάνουμε, της Συμφωνίας των Πρεσπών και όχι νταηλίκια εκ του ασφαλούς. Γιατί η ένταση φαίνεται ότι βόλεψε τον πρωθυπουργό. Ήρθε στη Μακεδονία και έκανε τον ψευτονταή. Ψευτονταηλίκια δεν χωρούν εδώ. Τώρα κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Related posts

Παυλόπουλος: «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: Πρόσφοροι “δείκτες πορείας” για την ερμηνεία του Συντάγματος»

timesadmin

Μητσοτάκης: Από σήμερα όσοι διασχίζουν την Κεντρική Ελλάδα θα πληρώνουν μειωμένα διόδια από 2,8 έως 3 ευρώ

James Rollner

Τζορτζ Τσούνης στον Δανίκα: «Εμείς, οι ΗΠΑ, στεκόμαστε δίπλα στην Ελλάδα ό,τι κι αν συμβεί»

protothema.gr

ΝΗ-90: Ύστερα από 21 χρόνια η Αεροπορία Στρατού παρέλαβε το 17ο από τα 20 ελικόπτερα -Τι γίνεται με τα άλλα 3

protothema.gr

Σέβη Βολουδάκη: Στις εργασίες του Διεθνούς δικτύου Women Political Leaders (WPL) στον ΟΗΕ

timesadmin

Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το πρόγραμμά της – Είχαμε πρόβλημα αποτελεσματικότητας σε συγκεκριμένες πολιτικές

timesadmin