Βελόπουλος:-Η-κυβέρνηση-και-η-δήθεν-αντιπολίτευση-συγκαλύπτουν-το-θέμα-των-υποκλοπών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση συγκαλύπτουν το θέμα των υποκλοπών

Βελόπουλος: Η κυβέρνηση και η δήθεν αντιπολίτευση συγκαλύπτουν το θέμα των υποκλοπών

πολιτική

Βελόπουλος

«Στην υπόθεση των υποκλοπών και του κουκουλώματος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, παρά το γεγονός ότι η Ελληνική Λύση ζητάει το πόρισμα από την πρώτη στιγμή, φαίνεται ότι συμμετέχει και η δήθεν αντιπολίτευση των υπολοίπων κομμάτων, η οποία δεν μπορεί να συντάξει ένα κείμενο από κοινού, ώστε να υπογραφεί σύσσωμα από όλη την αντιπολίτευση και να στριμωχτεί ο πρωθυπουργός και η ΝΔ», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε ότι «κοιτούν δηλαδή το κομματικό τους όφελος και όχι να ρίξουν φως στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Από την πλευρά της η κυβέρνηση ψάχνει να βρει οποιοδήποτε πρόσκομμα και δικαιολογία, ώστε να μην έρθει το πόρισμα και το θέμα στην Βουλή και να μάθει πραγματικά ο ελληνικός λαός ποιοι υπέκλεψαν, ποιους υπέκλεψαν και γιατί υπέκλεψαν».

«Κυβέρνηση και δήθεν αντιπολίτευση, εκούσια ή ακούσια, συγκαλύπτουν το θέμα των υποκλοπών και τους καταγγέλλουμε, όπως ακριβώς έκαναν με κομματικές ακροβασίες στην υπόθεση του “πόθεν έσχες” και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος εσχάτως στην Βουλή», συμπλήρωσε ο κ. Βελόπουλος.

Related posts

Κασσελάκης: «Το δημόσιο σύστημα υγείας έχει διαλυθεί με επιλογή, προφανώς, πολιτική» – Η επίσκεψη στο μαιευτήριο «Έλενα» και η απάντηση Γεωργιάδη

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη των 87 για το χρονοδιάγραμμα – Πέρασε με 112 ψήφους η πρότασή τους για εκλογές στις 24 Νοεμβρίου

timesadmin

Αρβανίτης για bullying στη Νοτοπούλου: Η χυδαιότητα του κακοποιητικού λόγου δεν έχει θέση στην Αριστερά

timesadmin

Λίνα Μενδώνη: Η απάντηση για το ασθενοφόρο στην συναυλία της Μαρινέλλας – «Είναι αποκλειστικά θέμα του ιδιώτη παραγωγού»

James Rollner

ΣΥΡΙΖΑ: Το βίντεο που άνοιξε τον δρόμο για την «κόκκινη κάρτα» στον Πολάκη – Η επόμενη ημέρα και τα ερωτήματα

James Rollner

Μητσοτάκης για την μείωση της φοροδιαφυγής ΦΠΑ λόγω των POS: Αλλαγές που στην Ελλάδα έλεγαν πως δεν γίνονται

protothema.gr