Βασίλης-Κικίλιας:-Με-απόλυτη-διαφάνεια-η-αγορά-του-ακινήτου-–-Πάλι-απέτυχαν-να-«βγάλουν-λαβράκι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του ακινήτου – Πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι»

Βασίλης Κικίλιας: Με απόλυτη διαφάνεια η αγορά του ακινήτου – Πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι»

πολιτική

Vasilis Kikilias

Απάντηση στα δημοσιεύματα σχετικά με την αγορά σπιτιού επί της Βασιλίσσης Σοφίας κοντά στον Εθνικό Κήπο με τίμημα 1,2 εκατ. ευρώ, έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας τόνισε σε ανάρτησή του ότι «πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ».

Ο κ. Κικίλιας συνέχισε λέγοντας ότι «η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή».

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.

Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με απόλυτη διαφάνεια, με το όνομα και την υπογραφή μου, ώστε οι Αρχές, η Βουλή, ο Τύπος και οι πολίτες να μπορούν ανά πάσα στιγμή να με ελέγχουν, τώρα προσπαθούν να μετατοπίσουν το θέμα στο πεδίο της δεοντολογίας, της ηθικής κλπ.

Καθαρές κουβέντες: Η πώληση ενός προϋπάρχοντος δηλωμένου περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου ανάλογης αξίας, με απόλυτη διαφάνεια ως προς τα τιμήματα και τις διαδικασίες, είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύθηκα σε όλη μου τη ζωή.

Στην πολιτική μπήκα «χορτάτος» χάρη στην οικογένεια και την καριέρα μου και σκοπεύω όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους να συνεχίσω να τιμώ και να σέβομαι βαθιά όσους με στηρίζουν με τη ψήφο και την εμπιστοσύνη τους».

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο στόχαστρο κακόβουλων σχολίων, αν και το τελευταίο «κρούσμα» ξεχωρίζει γιατί δηλώνει, και μάλιστα ευθαρσώς, την εμπάθεια στο πρόσωπό μου και στην οικογένεια μου.

Επειδή, όμως πάλι απέτυχαν να «βγάλουν λαβράκι», καθώς πάντα λειτουργώ με…

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) October 9, 2024

Γεωργιάδης: Με μεγάλο πόνο ψυχής σας λέω ότι δεν έχω αγοράσει το ακίνητο – Δεν το επιτρέπει το πορτοφόλι μου

«Με μεγάλο πόνο ψυχής σας λέω ότι δεν έχω αγοράσει το ακίνητο απέναντι από το Χίλτον. Θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά δυστυχώς το πορτοφόλι μου δεν μου το επιτρέπει» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ σχετικά με τις αρχικές φήμες που υπήρξαν ότι εκείνος ήταν ο αγοραστής.

Ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά ότι «εγώ ένα σπίτι έχω, εκείνο που είχα πριν γίνω βουλευτής».

Related posts

Τσιόδρας για Ευρωεκλογές: Με ενδιαφέρει η Ευρώπη

timesadmin

Οι Έλληνες του Λιβάνου και η άγνωστη συμβολή τους στο Πολεμικό Ναυτικό – ΦΩΤΟ

protothema.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Προτείνει Ελεύθερο ντιμπέιτ με διάλογο μεταξύ των υποψηφίων ενόψει των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

timesadmin

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η ενημέρωση από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

wp-needuser

Χαρίτσης: Ο πρωθυπουργός έκανε μια γκεστ εμφάνιση και αποχώρησε – Αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης τώρα

James Rollner

ΝΔ: «Ραντεβού» Μητσοτάκη με τους γαλάζιους βουλευτές μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη

timesadmin