Βάρη: Σε πολύ επικίνδυνο σημείο έγινε το τροχαίο με τον 22χρονο νεκρό – Τι λένε κάτοικοι της περιοχής
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 22χρονος συνοδηγός – Σχεδόν διαλύθηκε ο τοίχος στον οποίο έπεσε το αυτοκίνητο με τους δύο νέους

Ως πολύ επικίνδυνο χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής της Βάρης το σημείο στο οποίο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής το τροχαίο δυστύχημα με έναν 22χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν συνομήλικό του να τραυματίζεται βαρύτατα.
Όπως περιέγραψαν η οδός Αγίας Λαύρας στην οποία κινείτο το αυτοκίνητο με τους δύο νεαρούς «τελειώνει και στρίβει απότομα αριστερά» ενώ στο τέλος της βρίσκεται ο τοίχος πάνω στον οποίο έπεσε το μοιραίο ΙΧ.

«Άκουσα ένα μπαμ και ένας κύριος μου φώναξε “κάλεσε ένα ασθενοφόρο και το 100”. Υπήρχε μια κοπέλα που είπε ότι είχα κατέβει στο αυτοκίνητο και το είδα να ανεβαίνει με μεγάλη ταχύτητα. Οι αερόσακοι ήταν και οι δύο ανοιχτοί» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας με την οποία προσέκρουσε το αυτοκίνητο με τους δύο 22χρονους είναι το γεγονός ότι ο τοίχος έχει σχεδόν ξηλωθεί ενώ διαλύθηκαν δύο κάδοι απορριμμάτων που ήταν μπροστά του.




Ο 22χρονος οδηγός που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο Βούλας στο οποίο μεταφέρθηκε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνοδηγός του, ηλικίας επίσης 22 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο ίδιο νοσοκομείο.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Λαύρας και Τερψιχόρης όταν το ΙΧ αυτοκίνητο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-









Δείτε Επίσης