Αχτσιόγλου-για-την-καταγγελία-εργαζόμενης-μητέρας-στο-enikos.gr:-«Η-εργασία-ανηλίκων-κανονικοποιείται-καθημερινά-στον-τουρισμό»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου για την καταγγελία εργαζόμενης μητέρας στο enikos.gr: «Η εργασία ανηλίκων κανονικοποιείται καθημερινά στον τουρισμό»

Αχτσιόγλου

Την αδιανόητη καταγγελία εργαζόμενης μητέρας στο enikos.gr, σχολίασε με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, η βουλευτής της Νεάς Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, εργοδότρια στην Πάρο ζήτησε από μια εργαζόμενη μητέρα της επιχείρησης της, να δουλέψει και το ανήλικο παιδί της για την καλοκαιρινή σεζόν, προκειμένου να καλύπτεται το αντίτιμο στο κατάλυμα που τους προσφέρει.

Συγκεκριμένα, η κα. Αχτσιόγλου έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της ότι, «ο εργασιακός μεσαίωνας μοιάζει μάλλον με παράδεισο πλέον στην Ελλάδα. Η εργασία ανηλίκων κανονικοποιείται καθημερινά στον τουρισμό».

Related posts

Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8: Δεν έχω προσωπική βεντέτα με τον κ. Ανδρουλάκη – Πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα με την κοινωνία

protothema.gr

Αθηνά Λινού: Ο Κασσελάκης αρνήθηκε ότι ζήτησε ανεξάρτητη έρευνα για τις σε βάρος μου καταγγελίες

timesadmin

Κορυφώνεται η «αποτσιπροποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ: Η απόλυση Τσίπρα, οι αργομισθίες και τα καρφιά

timesadmin

Νίκος Παππάς: «Όποιος θέλει αλλαγή ηγεσίας πρέπει να κάνει πρόταση μομφής – Καλώς επέστρεψε ο Παύλος Πολάκης»

James Rollner

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τροπολογία για την κατάργηση της τεκμαρτής φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών

wp-needuser

Ερντογάν: Επαναφέρει την ένταση στο Αιγαίο – Η προκλητική τουρκική ΝΟΤΑΜ ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και η αντίδραση της Αθήνας

timesadmin