Αυτό-το-ελληνικό-κλασικό-mini-πωλείται-και-είναι-σε-πολύ-καλή-κατάσταση-(εικόνες)
AYTOKINHTO

Αυτό το ελληνικό κλασικό Mini πωλείται και είναι σε πολύ καλή κατάσταση (εικόνες)

Αν θέλεις ένα κλασικό Mini και δεν θες να δώσεις μια περιουσία βρήκαμε ότι πωλείται αυτό το ελληνικό Mini -σε πολύ καλή κατάσταση και συμφέρουσα τιμή.

Top Gear TEAM

Θέλεις κλασικό Mini Cooper αλλά δεν βρίσκεις; Ανακαλύψαμε στο car.gr αυτό το Mini του 1979 με ελληνικές πινακίδες και έδρα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο από μερακλή ιδιοκτήτη που το έχει προσέξει όσο καλύτερα γίνεται ενώ δεν έχει και πολλά χιλιόμετρα (μόλις 31.000). 

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση με πλήρως ανακατασκευασμένο κιβώτιο το 2023 (υπάρχει και το τιμολόγιο των ανταλλακτικών) ενώ έχει αλουμινένιο ψυγείο και καινούργια μπαταρία του 2024.

Mini 1979

(Αυτό που λέγαμε για τον μερακλή ιδιοκτήτη -δείτε στο θέμα που προτείνουμε ότι ένα από τα καλύτερα restomod Mini αυτού του κόσμου φοράει τα ίδια λάστιχα)

Επίσης έχει ράδιο-CD με θύρα USB και ηχεία -η μοναδική “σύγχρονη” παρέμβαση. Οι πινακίδες είναι του υπουργείου ενώ διαθέτει και κάρτα FIVA σε ισχύ. Τα τέλη κυκλοφορίας για αυτό το αυτοκίνητο είναι 120 ευρώ και άλλα τόσα κοστίζει η ετήσια ασφάλεια με οδική βοήθεια. Α, έχει και καινούργια πατάκια. 

Mini 1979

Ο κινητήρας είναι 997 κ.εκ και αποδίδει 41 ίππους -όχι ότι έχει μεγάλη σημασία για αυτό το καμάρι της αυτοκίνησης αλλά just saying. Προφανώς είναι δίπορτο, προσθιοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο.

Mini 1979

Αν είστε σε φάση που θέλετε να εγκαταλείψετε την βενζίνη αλλά θέλετε την αισθητική και τα δυναμικά χαρακτηριστικά ενός κλασικού Mini αυτό το αυτοκίνητο είναι μια εξαιρετική βάση για να κάνετε αυτήν την έξυπνη αλλαγή. Μην μας θεωρήσετε βέβηλους τώρα που είδατε το link, μια πρόταση κάνουμε. 

Mini 1979

Τιμούλα; Αν σκεφτούμε ότι είναι σε τόσο καλή κατάσταση, τα 6.500 ευρώ που ζητάει ο ιδιοκτήτης είναι μάλλον λίγα και λογικά θα έχει έχει το τηλέφωνο στο αθόρυβο.

Related posts

Διάσημος συλλέκτης αυτοκινήτων εξηγεί γιατί δεν έχει καμία Ferrari

James Rollner

Ford Sierra RS500 Carbon Piranha: Ένα restomod με αυθεντικό κινητήρα Cosworth

protothema.gr

H Mazda έχει χρησιμοποιήσει πάνω απο 2 εκατομμύρια Wankel κινητήρες

timesadmin

Νέα Porsche Macan: Οι πρώτες επίσημες εικόνες

timesadmin

F1 GP Ολλανδίας: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

wp-needuser

Κριτική για την ταινία Ferrari που δεν είναι επιπέδου Ferrari

timesadmin