Αυτό-το-αυτοκίνητο-έχει-δωρεάν-έξτρα-εξοπλισμό-3.800-ευρώ
AYTOKINHTO

Αυτό το αυτοκίνητο έχει δωρεάν έξτρα εξοπλισμό 3.800 ευρώ

Το νέο πρόγραμμα Premium Upgrade προσφέρει ένα δελεαστικό πακέτο αναβάθμισης εξοπλισμού χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση.

Top Gear TEAM

DS 3 Esprit de Voyage

Το νέο πρόγραμμα αναβάθμισης Premium Upgrade προσφέρει την δυνατότητα στους αγοραστές του μοντέλου DS 3 να αναβαθμίσουν το αυτοκίνητό τους με έξτρα εξοπλισμό.

Το συνολικό όφελος για τον αγοραστή DS 3 κυμαίνεται μεταξύ 3.000 και 3.800 ευρώ και αφορά οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ετοιμοπαράδοτων αλλά και των νέων εκδόσεων Hybrid.

DS3

Το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει στοιχεία όπως το έγχρωμο Head Up Display, την κάμερα οπισθοπορείας (για τις εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο), την κάμερα 360° Vision (για τις με αυτόματα κιβώτια, ΕΑΤ8 ή e-DCS6), τους αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά και πίσω, το σύστημα επόπτευσης νεκράς γωνίας (Blind Spot Detection), το σύστημα πλοήγησης 3D Connected Navigation καθώς και τον διαισθητικό φωνητικό βοηθό του συστήματος DS IRIS System.

Αξίζει να σημειωθεί πως το DS 3 είναι ένα μικρό premium SUV με πολυτελή καμπίνα και πληρότητα σε συστήματα κίνησης που περιλαμβάνουν εκδόσεις βενζίνης, diesel, υβριδικές και ηλεκτρικές.

Related posts

Πρόγραμμα F1 GP Silverstone: Πού και τι ώρα θα δεις τον αγώνα

timesadmin

Αποστολή στην Ισπανία: Οδηγούμε τα νέα Cupra Formentor και Leon

wp-needuser

Αυτό είναι το πρώτο πρωτάθλημα με αυτοκίνητα υδρογόνου (εικόνες, video)

protothema.gr

Η Mobileye πήρε άδεια για αυτοκίνητο χωρίς οδηγό σε ευρωπαϊκή χώρα

wp-needuser

Jessica Hawkins: Η πρώτη γυναίκα στην F1 μετά από 5 χρόνια

timesadmin

To Koenigsegg Gemera δεν θα παραχθεί επειδή κανείς δεν το θέλει

protothema.gr