AYTOKINHTO

Αυτοκινήτο της Χρονιάς 2024 – Οι 11 υποψηφιότητες

Την περασμένη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, οι 27 δημοσιογράφοι-μέλη του θεσμού “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” βρέθηκαν στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού τους στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων μαζί με τα μοντέλα που διεκδικούν τον φετινό τίτλο. Πρόκειται για τα επικρατέστερα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το 2023 και επιλέχθηκαν από την επιτροπή του θεσμού.

Τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2024 που αποδίδεται κάθε χρόνο από το 2006 και εντεύθεν σε κάποιο από τα καινούργια μοντέλα της κάθε χρονιάς θα διεκδικήσουν φέτος οι έντεκα υποψηφιότητες σε προγραμματισμένη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων.

Αυτοκίνητο της χρόνιας για την Ελλάδα 2024

Τα μέλη του θεσμού είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ξανά όλα τα υποψήφια για τον τίτλο “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2024” μοντέλα, ορισμένα μάλιστα από αυτά σε νέες εκδόσεις τους που μόλις έφτασαν στη χώρα μας (και κατά συνέπεια δεν είχαν οδηγήσει νωρίτερα), καθώς και να τα συγκρίνουν άμεσα μεταξύ τους – πριν καταλήξουν στην τελική τους απόφαση σχετικά με την κατανομή των βαθμών ανά υποψηφιότητα, η οποία θα κρίνει και τον νικητή. 

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες στο topgeargreece.gr

Related posts

Tavares: Γιατί είναι παγίδα οι μεγάλοι φόροι στα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα

wp-needuser

Κυψέλες υδρογόνου και πρίζα για το νέο Honda CR-V eFCEV

timesadmin

Η VW μας δείχνει το νέο VW Golf GTI το οποίο θα εφοδιάζεται με ChatGPT

timesadmin

Αυτό είναι το Fusilier, το ηλεκτρικό off road της Ineos

timesadmin

Ράλι Ντακάρ 2024: O Peterhansel έγραψε ιστορία

timesadmin

Mika Hakkinen: Ο μοναδικός αντίπαλος του Schumacher

James Rollner