Αυτή-είναι-η-ferrari-των-16.500-ευρώ-(εικόνες)
AYTOKINHTO

Αυτή είναι η Ferrari των 16.500 ευρώ (εικόνες)

Δεν είναι η πιο προσιτή Ferrari 12Cilindri που μπορείς να βρεις γιατί υπάρχουν και απομιμήσεις, όμως αυτή εδώ είναι φτιαγμένη από τα σχέδια του Maranello.

Top Gear TEAM

Για την Ferrari 12Cilindri σε κλίμακα 1:8 χρειάστηκαν περισσότερες από 3.000 ώρες εξέλιξης και ανάπτυξης του μοντέλου και περισσότερο από 300 ώρες για την κατασκευή του κάθε αυτοκινήτου.

Είναι από την Amalgam Collections και ήταν πολυαναμενόμενη γιατί να ξέρεις δεν είναι λίγοι εκείνοι που δίνουν μερικές χιλιάδες ευρώ για μια μινιατούρα όπως αυτή

Ferrari 12Cilindri μινιατούρα από Amalgam Collections

Η Ferrari 12Cilindri είναι ακριβές αντίγραφο της αληθινής. Εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Maranello με την Amalgam που φτιάχνει πάντα τα πιο ξεχωριστά τέτοιου είδους αυτοκίνητα.

Έχει εγκριθεί από τους τεχνικούς της Ferrari πριν βγει στην παραγωγή γιατί θα στολίσει πιθανότατα τα διασημότερα γραφεία ή γκαράζ αυτού του κόσμου. 

Ferrari 12Cilindri μινιατούρα από Amalgam Collections

Το μήκος της φτάνει τα 60 cm και παρουσιάστηκε στο χρώμα Rosso Imola με Blu Sterling εσωτερικό για να είναι ακόμη πιο ελκυστική, καθώς αυτός ο συνδυασμός είναι συλλεκτικός στην αληθινή 12κύλινδρη. Θα κατασκευαστούν μόλις 199 κομμάτια, όπως συνηθίζει η Amalgam, αλλά κάποιος θα έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσει τη δική του, όσο θέλει και με διάφορους τρόπους. 

Ferrari 12Cilindri μινιατούρα από Amalgam Collections

Μπορείς να παραγγείλεις μια από την ιστοσελίδα της εταιρείας και υπολόγιζε και τα έξοδα μεταφοράς που δεν συμπεριλαμβάνονται στις 16.600 ευρώ που κοστίζει η μινιατούρα. Αν πάλι θέλεις την bespoke έκδοση θα σου κοστίσει πάνω από 23.000 ευρώ, αλλά μπορείς να βάλεις 4 άτοκες δόσεις των 5.800 ευρώ.  

Related posts

H βαλίτσα ενός “γλύπτη” της Porsche είναι ακόμα χρήσιμη και στην ψηφιακή εποχή

timesadmin

Νέο Fiat Panda: Τι ξέρουμε μέχρι τώρα για την επόμενη γενιά

timesadmin

Σε αυτό το μουσείο έχει ό,τι περίεργο αυτοκίνητο έχεις φανταστεί

timesadmin

Η Renault και η προβοκατόρικη διαφήμιση κατά της Tesla

James Rollner

Δείτε μοναδικές εικόνες της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στο εορταστικό video των 20 ετών

James Rollner

Τα 10 ακριβότερα κλασικά αυτοκίνητα που πουλήθηκαν σε δημοπρασίες το 2023

timesadmin