Αττική:-Συνελήφθησαν-3-άτομα-που-έκλεβαν-αυτοκίνητα-και-έκαναν-διαρρήξεις-σε-atm
ΕΛΛΑΔΑ

Αττική: Συνελήφθησαν 3 άτομα που έκλεβαν αυτοκίνητα και έκαναν διαρρήξεις σε ATM

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, πρωινές ώρες χθες, Τρίτη 1 Οκτωβρίου,  σε διάφορες περιοχές της Αττικής, 27χρονος αλλοδαπός και 2  ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι έκαναν διαρρήξεις σε ATM. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία, απείθεια και παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω υπηρεσίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, προέκυψε ότι πρόκειται για ομάδα με διαρκή δράση, ιεραρχική δομή και διακριτούς ρόλους μεταξύ των μελών της.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι αφαιρούσαν οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις μεταφορές τους, ενώ φαίνεται να είχαν στοχοποιήσει μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), σε περιοχές της επαρχίας.

Σχετικά με τους ρόλους του κάθε μέλους, ο 27χρονος διέθετε καθοριστικό ρόλο, φροντίζοντας για το σχεδιασμό της δράσης και τη διαχείριση των μεταφορικών τους μέσων, ενώ τα άλλα δύο μέλη είχαν υποστηρικτικό ρόλο.

Μετά από έρευνα στις οικίες και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 2,5- γραμμ. ακατέργαστης και -1- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης
– το χρηματικό ποσό των 2.145 ευρώ
– 1 αυτοκίνητο
– 1αναδιπλούμενο μαχαίρι

Related posts

Δημήτρης Δημητριάδης: Επιστροφή στο Μέλλον

timesadmin

Η «Αποστολή» στα μέτωπα της φωτιάς στην Πάρνηθα και στην Θράκη

timesadmin

Ήταν όλοι εκεί για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Δείτε φωτογραφίες από τη συγκινητική εκδήλωση ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

timesadmin

Πού είναι τα ραντάρ που αδειάζουν τις τσέπες των Ελλήνων οδηγών;

timesadmin

Καιρός: Με βοριάδες και 37άρια το Σαββατοκύριακο

timesadmin

Μικρό διαμέρισμα; 4 tips για να οργανώσεις κομψά και πρακτικά την είσοδό σου

timesadmin