Αρχελάου-5-–-Επόμενα-επεισόδια:-Ο-Ματθαίος-και-η-Κέλλυ-διακόπτουν-τις-σχέσεις-τους-και-προσπαθούν-να-μπουν-ο-ένας-στο-μάτι-του-άλλου
LIFESTYLE

Αρχελάου 5 – Επόμενα επεισόδια: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν τις σχέσεις τους και προσπαθούν να μπουν ο ένας στο μάτι του άλλου

Αναπάντεχα γεγονότα και απροσδόκητες εξελίξεις προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στις 21:00.

Η Μόνικα και η Μπίλυ προσπαθούν να δέσουν με μάγια τους αγαπημένους τους και μετατρέπουν το μπαρ σε… καφεμαντείο. Ο Τεό μπλέκει σε περιπέτειες καθώς, εκτός όλων των άλλων, είναι παντρεμένος και, μάλιστα, δύο φορές. Ο Ευριπίδης απολύεται από το εστιατόριο και καταλήγει σεφ στο μπαρ της Αρχελάου!

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 26

Η Κέλλυ κάνει τα πάντα για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ Μπίλυς Μπι και Ματθαίου, μετά την αποκάλυψη της πρώτης στον αέρα ότι βρίσκεται σε σιτιουέισονσιπ. Ένα νέο χόμπι φέρνει πιο κοντά τον κυρ Σωτήρη και τη Δώρα και η Αγγελίνα γίνεται όλο και πιο ισχυρή, αφού μετά το μπαρ βάζει στόχο και το θέατρο του Μπάμπη.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 – Επεισόδιο 27

Ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Νάντια έχει προχωρήσει τη ζωή της, ενώ η Μόνικα και η Μπίλυ, με τη βοήθεια της Κάρμα Καμήλα, προσπαθούν να δέσουν με μάγια τους αγαπημένους τους. Ο Ευριπίδης καλεί σε δείπνο τους συναδέλφους του Βύρωνα για να τους γνωρίσει και ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί ότι οι φάτσες τους του είναι ήδη γνωστές…

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Ο Οδυσσέας έχει καταλάβει ότι ο Βύρωνας είναι μπλεγμένος με τη μαφία, κάτι που τον αναστατώνει ιδιαιτέρως και αποφασίζει να απομακρυνθεί. Παράλληλα, ο Ματθαίος πιέζει τον Βύρωνα να κόψει σχέσεις με τον Οδυσσέα. Ταυτόχρονα, από το μπαρ δεν λείπουν μαγεία, ξόρκια και περίεργες συναντήσεις που στήνουν κωμικές καταστάσεις.

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 29

Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν τις σχέσεις τους και προσπαθούν να μπουν ο ένας στο μάτι του άλλου. Οι δουλειές, όμως, δεν γίνεται να πάνε πίσω, γι’ αυτό η Αγγελίνα με τον Βύρωνα αναλαμβάνουν να λύσουν διάφορες «επιπλοκές» που συμβαίνουν στους πελάτες τους από μια οργάνωση που έχει σπείρει τον πανικό στο Παγκράτι. Τέλος, ο Τεό μπλέκει σε περιπέτειες καθώς, εκτός όλων των άλλων, είναι παντρεμένος. Δύο φορές!

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 30

Ο Οδυσσέας βιώνει βαριά τον φιλικό του «χωρισμό» από τον Βύρωνα καταλήγοντας να εξομολογηθεί ψεύτικα τον έρωτά του για τη Λυδία, προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις στην παρέα και φυσικά στον Ορφέα. Ο Ευριπίδης απολύεται από το εστιατόριο και καταλήγει σεφ στο μπαρ της Αρχελάου! Ο Τεό, για κακή τύχη της Μαρούκας που έχει τσιμπηθεί για τα καλά μαζί του, σχεδιάζει να εξαφανιστεί για να σωθεί από τις δύο γυναίκες του, που τον κυνηγούν. Η βραδιά γευσιγνωσίας που οργανώνεται στο μπαρ κλείνει με μια μεγάλη καταστροφή και μια μεγάλη αποκάλυψη.

Από το 30ό επεισόδιο στη σειρά μπαίνει η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κουτσονάσιου, στον ρόλο της Ανδρομάχης.

Λίγα λόγια για τον ρόλο

Η Ανδρομάχη είναι η νέα γραμματέας της Θάλειας Κούπενου. Μια γυναίκα σχεδόν αμίλητη, τυπολάτρισσα και πολύ επίσημη, που γίνεται τα μάτια και τα αυτιά της Κούπενου στο κανάλι. Κάθε φορά που η Κούπενου μιλάει με κάποιον η Ανδρομάχη αναλαμβάνει τον ρόλο του πρακτικογράφου σημειώνοντας κάθε λεπτομέρεια, ακόμα και τις αντιδράσεις των συνομιλητών της. Όπως είναι φυσικό, δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους υπόλοιπους ανθρώπους του καναλιού.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Ματθαίος), Εβελίνα Παπούλια (Κέλλυ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέξανδρος), Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη (Λυδία), Άλκηστις Ζιρώ (Δώρα), Βάσω Καβαλιεράτου (Μαρούκα), Γιάννης Καράμπαμπας (Στέφανος), Χρήστος Κοντογεώργης (Τεό), Χάρης Χιώτης (Ορφέας)
«Λαμπρινή» η Μαίρη Σταυρακέλλη
Στον ρόλο του «κυρ Σωτήρη» ο Δημήτρης Πιατάς

Μαζί τους και οι: Σαμουήλ Ακίνολα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη

Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Ερμή Γεραγίδη.

Related posts

Μια “Νύχτα στάσου” αφιερωμένη στον Μάριο Τόκα

James Rollner

Λασκαράκη: Αυτό είναι το σαλόνι του σπιτιού της – Το ιδιαίτερο coffee table & η vintage αισθητική!

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/5/2024

James Rollner

Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/6/2024 – Ο πέμπτος τελικός της Basket League – Πρεμιέρα για το Euro 2024

protothema.gr

O Αριστομένης Γιαννόπουλος με νέα σύντροφο – Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

timesadmin

MasterChef 2024: Η τελευταία ευκαιρία πριν από την δοκιμασία αποχώρησης – Ποιος θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού

timesadmin