Από-τον-Γουλβερίν-έως-τον-μάγο-του-‘the-prestige’-θυμόμαστε-έξι-ρόλους-του-Χιου-Τζάκμαν-με-αφορμή-τα-γενέθλιά-του-(12/10)
ΣΙΝΕΜΑ

Από τον Γουλβερίν έως τον μάγο του ‘The Prestige’ θυμόμαστε έξι ρόλους του Χιου Τζάκμαν με αφορμή τα γενέθλιά του (12/10)

Ο Χιου Τζάκμαν γιορτάζει τα γενέθλιά του σήμερα και εμείς θυμόμαστε το καλλιτεχνικό του έργο μέσα από έξι χαρακτηριστικούς ρόλους του.

Ο Χιου Τζάκμαν live από Αυστραλία

Ο Χιου Τζάκμαν, γνωστός για τον ρόλο του ως Γουλβερίν στο franchise των ταινιών “X-Men”, μια ερμηνεία που τον καθόρισε ως έναν από τους πιο εμβληματικούς ήρωες κόμικ, έχει σήμερα (12/10) γενέθλια.  Ωστόσο, η καριέρα του δεν περιορίζεται μόνο σε δράση και περιπέτεια· έχει επίσης αποδείξει την ικανότητά του σε ρολούς δραματικού περιεχομένου και μιούζικαλ, όπως το “Οι Άθλιοι” και το “The Greatest Showman”.

Ο Χιου Τζάκμαν έχει κερδίσει πολυάριθμα βραβεία για τις ερμηνείες του, συμπεριλαμβανομένων βραβείων Τόνι και Γκόλντεν Γκλομπ. Εκτός από την καριέρα του στο θεατρικό και κινηματογραφικό χώρο, είναι γνωστός για την κοινωνική του δραστηριότητα και τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες, κάνοντάς τον έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στη βιομηχανία του θεάματος. Με αφορμή τα 56α γενέθλιά του θυμόμαστε έξι αγαπημένες ταινίες του.

X-Men (2000)

Στο κοντινό μέλλον, ένας καθηγητής, που έχει υπό την καθοδήγησή του μια ομάδα μεταλλαγμένων ατόμων, προσπαθεί να αποτρέψει τα σχέδια του Μανίτο, ενός επίσης μεταλλαγμένου επιστήμονα, ο οποίος θέλει να κυριαρχήσει επί των ανθρώπων.

The Prestige (2006)

Δύο μάγοι της βικτοριανής εποχής ανταγωνίζονται ανελέητα μεταξύ τους, προσπαθώντας να κλέψουν ο ένας τα μυστικά του άλλου – μια εμμονή που τους οδηγεί σε όλο και πιο ακραίες πράξεις.

Οι Άθλιοι (2012)

Το 1815 και ύστερα από δύο δεκαετίες στη φυλακή ο Γιάννης Αγιάννης απελευθερώνεται, αλλά παραβιάζει τους όρους της επιτήρησής του και ξεκινάει μια καινούργια ζωή με νέο όνομα. Κι ενώ ολόκληρη η Γαλλία συγκλονίζεται από τις βίαιες κοινωνικές αλλαγές, ο επιθεωρητής Ιαβέρης έχει κάνει σκοπό της ζωής του να τον βρει και να τον συλλάβει.

Prisoners (2013)

Όταν η μικρή κόρη της οικογένειας Ντόβερ εξαφανίζεται, μαζί με εκείνη ενός φιλικού ζευγαριού, η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία και υπόπτους. Γεμάτος αγωνία, ο Κέλερ Ντόβερ αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, περιπλέκοντας περισσότερο την υπό πίεση χρόνου υπόθεση.

Ο Υποψήφιος (2018)

Το 1987 ο νεαρός και προοδευτικός γερουσιαστής Γκάρι Χαρτ είναι το απόλυτο φαβορί για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος. Μέχρι που μια εξωσυζυγική του σχέση αποκαλύπτεται, βάζοντας την πολιτική ατζέντα στην άκρη.

Deadpool & Wolverine (2024)

Για να σώσει τον κόσμο του, ο Ντέντπουλ πρέπει πρώτα να εντοπίσει τον Γούλβεριν και, στη συνέχεια, με τη βοήθειά του να εξολοθρεύσουν δύο πρωτόγνωρους αντιπάλους.

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Related posts

Τρεις ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου θα προβάλει η ΕΡΤ3 στο Σινεμά της

timesadmin

Κάμερον Ντίαζ: Συζητά για να έχει ρόλο στην κωμωδία «Outcome»

timesadmin

Το ελληνικό σινεμά αναδύεται στα ‘Κύματα’ της Κεφαλονιάς

timesadmin

Μεγάλο αφιέρωμα στην Κατίνα Παξινού από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος

timesadmin

Στο Νο2 του Netflix με το που ανέβηκε: Η ταινία που ξάφνιασε τους πάντες το 2023

timesadmin

6 νέες ταινίες του 2024 που πρέπει να δεις

timesadmin