Απόστολος-Γκλέτσος:-Θα-είμαι-υποψήφιος-για-πρόεδρος-του-ΣΥΡΙΖΑ-–-Δεν-έχει-να-κάνει-με-προσωπικές-φιλοδοξίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες

Απόστολος Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες

πολιτική

Απόστολος Γκλέτσος: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται σε μια κρίσιμη φάση με τη διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού, μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενότητα εντός του κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Action Τώρα» του Action 24, ο Απόστολος Γκλέτσος επεσήμανε ότι η υποψηφιότητά του δεν βασίζεται σε προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά στην επιθυμία του να συμβάλλει στην ενότητα και την ανασύνθεση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται σε κρίση.

«Το βιογραφικό μου δικαιολογεί να πω ότι η απόφασή μου δεν έχει να κάνει με προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά με την ανάγκη να βάλουμε πλάτη για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Επιπλέον, ο Γκλέτσος εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι αριθμοί και τα μαθηματικά του επιτρέπουν να θεωρεί ότι, αν η βάση του κόμματος το επιθυμεί, θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόκληση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Βεβαίως, επειδή οι αριθμοί και τα μαθηματικά μου επιτρέπουν να πω ότι, εάν οι σύντροφοί μου και η βάση το θέλουν, θα μπορώ να ανταποκριθώ και σε αυτό το εγχείρημα, να είμαι ο επόμενος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ» σχολίασε.

Αναφορικά με τον μηχανισμό στήριξης της υποψηφιότητάς του, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έχει συμμετάσχει σε επτά εκλογές στην αυτοδιοίκηση και έχει κατεβάσει δικό του κόμμα με ποσοστό 1,75% σε πανεθνικό επίπεδο σε 40 ημέρες, καταδεικνύοντας την ικανότητά του να κινητοποιεί υποστηρικτές.

Σε ερώτημα για τον Αλέξη Τσίπρα και τις εξελίξεις στο κόμμα, τόνισε πως θα κάνει «πίσω αν κατέβει ο Τσίπρας».

Ο Απόστολος Γκλέτσος, πρώην δήμαρχος Στυλίδας και πολιτικός, πριν από τη σημερινή του ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου δήλωσε «παρών για τον ΣΥΡΙΖΑ, την πατρίδα και την αριστερά».

Related posts

Θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ θέτει και ο Νίκος Παπανδρέου: Ο λόγος άμεσα στους φίλους και στα μέλη για Αλλαγή

protothema.gr

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Ψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή όχι μόνο κάνει πιο ισχυρό το κόμμα, αλλά διαμορφώνει την προοπτική για μία παράταξη ενωμένη

protothema.gr

Παπαστεργίου στον Realfm 97,8: «120.000 πολίτες κατέβασαν το Gov.gr Wallet τον τελευταίο μήνα» – Τι είπε για τη νέα πλατφόρμα stop-bullying

protothema.gr

Κουτσούμπας: Η οργή και ο θυμός μπορούν να πιάσουν τόπο με οργανωμένο αγώνα και πιο δυνατό ΚΚΕ

timesadmin

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση για να έχει ο λαός εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης

James Rollner

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα αποτελέσματα από την Αυστραλία

timesadmin