ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος κατά Σβίγκου και Ζαχαριάδη: Υπάρχουν ράμματα για τη γούνα της – Μετακλητός υπάλληλος που είναι αμελητέα ποσοτητα

Δριμεία επίθεση τόσο στη Ράνια Σβίγκου την οποία χαρακτήρισε «ανεπαρκή» όσο και κατά του Κώστα Ζαχαριάδη για τον οποίο είπε ότι είναι «αμελητέα ποσότητα», εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Υπάρχουν πολλά ράμματα για τη γούνα της. Δεν κατάφερε να οργανώσει τις ευρωεκλογές όπως έπρεπε, δεν μπόρεσε να ελέγξει αυτό που έγινε με τα πόθεν έσχες. Αυτή έχει την ευθύνη της λειτουργίας, από την Κουμουνδούρου έγινε η διαρροή» είπε αρχικά για την κυρία Σβίγκου.

Όπως είπε «η παραμονή της πιστεύω ότι ωφελείται από την μεγαλοθυμία του Στέφανου Κασσελάκη που δεν ζήτησε την παραίτησή της. Εισπράττει ένα μισθό που αν βγει στην αγορά δεν θα τον πάρει ούτε στο 1/3».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r3d15cg6gp)

«Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να δουλεύουν» συνέχισε ο κ. Αντώναρος επεκτείνοντας την επίθεσή του στον Κώστα Ζαχαριάδη για τον οποίο είπε ότι «και αυτός μετακλητός υπάλληλος είναι».

«Εγώ έχω ένσημα στην δημοκρατία και την πρόοδο και έχω δουλέψει 30 χρόνια δημοσιογράφος και 5 χρόνια στην Τράπεζα Επενδύσεων. Πού έχει δουλέυψει αυτός που παινεύεται από το 18 ότι βρίσκεται στην λεγόμενη Αριστερά» είπε για τον κ. Ζαχαριάδη για τον οποίο πρόσθεσε ότι είναι «αμελητέα ποσότητα. Αλίμονο αν προσέκρουσε η δική μου παρουσία στον ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Ζαχαριάδη»


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r3jnqb4qe1)

Κληθείς να σχολιάσει, τέλος, τις τελευταίες δηλώσεις Ζαχαριάδη, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε «γελάω με αυτά που λέει. Είπε ο λαμπρός κ. Ζαχαριάδης ότι με έχει στείλει στην επιτροπή δεοντολογίας. Αυτό δεν ισχύει, δεν έχει σταλεί κανένα έγγραφο. Αυτά είναι απειλές, γιαταγάνια, μουτζαχεντινίστικα πράγματα. Ο καθένας έχει μια δημοκρατική διαδρομή που άνθρωποι σαν και μένα δεν την κάνουν βούκινο. Προέρχομαι από τον μεσαίο χώρο του Κώστα Καραμανλή και ως τέτοιος κλήθηκα από τον Αλέξη Τσίπρα για να είμαι υποψήφιος στις εκλόγες. Ο κ. Ζαχαριάδης και οι άλλοι ήθελαν τον κόσμο που θα φέρναμε εμείς από το κέντρο αλλά αυτοί να κρατάνε “τα κλειδιά του παραδείσου” και να ελέγχουν τα πάντα».


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4r2u7kd5pkp)


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live την πορεία του τυφώνα Μίλτον – Οι αρχές προειδοποιούν πόρτα-πόρτα «όποιος μείνει θα πνιγεί σίγουρα»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στον Δημήτρη Δανίκα για τη βία ανηλίκων: «Οι γονείς χρειάζονται ψυχολόγο, όχι τα παιδιά»

Η ακτινογραφία του πόθεν έσχες Κασσελάκη: Το χαρτοφυλάκιο των $4 εκατ., τα ακίνητα και τα δάνεια

Related posts

Αυγενάκης: Οι απειλές και τα σύνθετα προβλήματα των αγροτών πανευρωπαϊκά, δεν αντιμετωπίζονται μόνο με οικονομικά βοηθήματα

timesadmin

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Το Grexit, το δείπνο με Βενιζέλο, ο «ποπ σταρ» Βαρουφάκης – Ευχήθηκα στον Τσίπρα να μην κερδίσει τις εκλογές

timesadmin

Βελόπουλος: Ο πρωθυπουργός στις 9 Ιουνίου θα λάβει το μήνυμα χειρόγραφα και με σταυρό

wp-needuser

Μητσοτάκης στη συνάντηση με Τριντό: Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα πάρει τα νέα Canadair

protothema.gr

Μαρινάκης σε Κασσελάκη: Δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς

wp-needuser

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Eurogroup: «Οι ελληνικές επιδόσεις από τις πιο θετικές ιστορίες στην Ευρωζώνη»

James Rollner