Αντεπίθεση-του-ΑΝΤ1-και-ανατροπή-στην-prime-time-του-mega
LIFESTYLE

Αντεπίθεση του ΑΝΤ1 και ανατροπή στην prime time του Mega

Media

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»

Η «μάχη» της prime time κορυφώνεται με την επιστροφή της Μαρίας Κίτσου στον ΑΝΤ1 και με μια αναβολή πρεμιέρας στο Mega, που φέρνει ανατροπές στον προγραμματισμό

Με ηχηρές προσθήκες και ανατροπές στον σχεδιασμό του προγράμματος ξεκινά από αύριο η τρίτη εβδομάδα του ανταγωνισμού στην prime time με φουλ ενεργοποίηση του ΑΝΤ1 στο slot των 22:30 και σημαντικές ανακατατάξεις για το Mega. Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει την κίνηση-ματ στη σκακιέρα της prime time με την είσοδο της «Μάγισσας: Φλεγόμενη καρδιά» στις 22:30 κάθε Δευτέρα και Τρίτη, αμέσως μετά το «Grand Hotel», το οποίο, έπειτα από δύο εβδομάδες σκληρού ανταγωνισμού, φαίνεται να έχει «χτίσει» συνήθεια.

Η «Μάγισσα», μία από τις ελάχιστες πρωτότυπες σειρές -και όχι ξένο φορμάτ- από τα χέρια των «μάγων» Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, έρχεται ακριβώς στο σημείο που έχει ολοκληρωθεί το λανσάρισμα των περισσότερων «δυνατών χαρτιών» των άλλων καναλιών και έχει πεδίο δόξης λαμπρό για να ξεχωρίσει. Με ένα εντελώς ανανεωμένο story και καστ και με βενετσιάνικο αέρα, το πρώτο επεισόδιο- που παρακολουθήσαμε σε avant premiere- επιβεβαιώνει τις προσδοκίες ότι πρόκειται για μια σειρά που παίζει σε άλλη «πίστα», όσον αφορά την παραγωγή, το σενάριο και την υποκριτική.

Η επιστροφή της Μαρίας Κίτσου, δύο χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Αγριες μέλισσες», στον ρόλο της Πανδώρας αποτελεί από μόνη της τη μυθοπλαστική «είδηση» της εβδομάδας, ενώ μαζί της οι Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Τσεκούρας και άλλοι ανοίγουν τις πύλες σε έναν κόσμο μακρινό και «μαγικό», ξετυλίγοντας τον μίτο του παραμυθιού με την «κακιά μάγισσα» από την αρχή. Η αντεπίθεση του ΑΝΤ1 συνεχίζεται με τη νέα κωμική σειρά «VIπ: Καλά γεράματα» και το πολυπληθές καστ, που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις 22:30. Με στόχο να κάνει μια σημαντική ανατροπή της prime time προχωρά το Mega.

Οπως αναφέρει η Reallife, για πρώτη φορά στον τέταρτο χρόνο μετάδοσής της η «Γη της ελιάς» παραχωρεί το slot των 21:00 σε άλλη σειρά και μετακομίζει στις 21:40. Ο λόγος για το «Εχω παιδιά», με την Ευγενία Σαμαρά, τον Βασίλη Παπαγεωργίου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Λάμπρο Φισφή. Αρχικά η κωμική σειρά επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 22:30, ωστόσο υπήρξε αναβολή λόγω επικείμενης αλλαγής στον προγραμματισμό του Mega. Η σειρά «Εχω παιδιά» παίρνει θέση μάχης στο slot των 21:00 (που αποτελεί τον «φυσικό» χώρο για οικογενειακές κωμωδίες) με πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, ενώ αυξάνεται και η συχνότητα μετάδοσης σε τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, μέχρι την Πέμπτη. Θα ακολουθεί «Η γη της ελιάς» στις 21:40.

Related posts

Σασμός: Το συγκλονιστικό φινάλε με διπλό επεισόδιο

protothema.gr

Η απογοήτευση του Πασχάλη με το «Ζάρι»: «Η κοινή γνώμη είναι εναντίον της συμμετοχής…»

protothema.gr

Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές. Μια κατάσταση ολέθρια»

timesadmin

Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου, είμαι πολύ υπερήφανη»

timesadmin

Πέτρος Φιλιππίδης: «Υπάρχουν στοιχεία για τις καταγγέλλουσες που θα δώσουν άλλη τροπή στην υπόθεση»

timesadmin

Γιώργος Παπακώστας για τη διάρρηξη στο κατάστημά του: «Απείλησαν τον υπάλληλό μου με μαχαίρι»

timesadmin