AYTOKINHTO

Ανανεωμένο Audi S3 με αλλαγές στην εμφάνιση και στα μηχανικά μέρη

Αν και από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει να βρίσκεται ακόμη σε στάδιο εξέλιξης, το ανανεωμένο S3 περιγράφεται από την Audi ως κάτι παραπάνω από μια απλή αναβάθμιση προϊόντος. Αρχικά, η εξωτερική εμφάνιση χαρακτηρίζεται από διαφορετική μάσκα, λογότυπο τοποθετημένο σε διαφορετικό σημείο και έναν πιο σπορ προφυλακτήρα.

Αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος και συγκεκριμένα υπάρχει νέος προφυλακτήρας, νέα φώτα, εξάτμιση Akrapovic και μεγαλύτερος διαχύτης. Ίσως όλα αυτά να σου ακούγονται περισσότερα απ’ όσα μπορείς να διακρίνεις, όμως σύμφωνα με την Audi, οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη είναι ακόμη πιο ουσιαστικές.

Audi S3 2024

Ο δίλιτρος TFSI αποδίδει πλέον 333 ίππους και 420 Nm ροπής, μία αύξηση σε σχέση με το υπάρχον S3 κατά 23 ίππους και 20 Nm αντίστοιχα. Αυτή έχει ως αποτέλεσμα μια μικρή βελτίωση στο σπριντ 0-100 km/h που πλέον ολοκληρώνεται σε 4,7 δευτερόλεπτα, αντί για 4,8 πριν. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Audi S3 2024

Πιο γρήγορο κιβώτιο

O κινητήρας συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο S-Tronic 7 σχέσεων, όμως το τελευταίο διαθέτει σημαντικά βελτιωμένη απόκριση. Συγκεκριμένα, η Audi αναφέρει πως ο χρόνος αλλαγής ταχυτήτων για αλλαγές υπό πλήρες φορτίο έχει μειωθεί στο μισό, ενώ οι στροφές του κινητήρα αυξάνονται υπό μερικό φορτίο όταν το κιβώτιο βρίσκεται στη θέση D”.

Διαβάστε την συνέχεια στο topgeargreece.gr

Related posts

Alfa Romeo Milano θα λέγεται το νέο μικρό SUV – Πότε παρουσιάζεται

timesadmin

Χαϊδάρι: Δείτε πώς τοποθετήθηκε η μεγάλη πεζογέφυρα σε ένα βράδυ

timesadmin

Σε απεργιακό κλοιό η Tesla και στην Ευρώπη

wp-needuser

Αυτό είναι το νέο Tesla Model 3 με 554 χλμ. αυτονομίας-τιμές στην Ελλάδα

timesadmin

9 αξέχαστες στιγμές στο F1 GP Μονακό (εικόνες, video)

protothema.gr

Επίσημο το “Κινούμαι ηλεκτρικά 3”-αυξάνεται η επιδότηση για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

protothema.gr