Αλέξανδρος-Αυλωνίτης:-«Η-αποδοχή-της-αίτησης-του-κ.-Κασιδιάρη-θα-αποτελέσει-σκάνδαλο-κατά-της-Δημοκρατίας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: «Η αποδοχή της αίτησης του κ. Κασιδιάρη θα αποτελέσει σκάνδαλο κατά της Δημοκρατίας»

Αλέξανδρος Αυλωνίτης: «Η αποδοχή της αίτησης του κ. Κασιδιάρη θα αποτελέσει σκάνδαλο κατά της Δημοκρατίας»

Αλέκος Αυλωνίτης ΣΥΡΙΖΑ

Στο ενδεχόμενο για υπό όρους αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη αναφέρεται σε δήλωση του ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η περίπτωση αποδοχής της αίτησης του Ηλία Κασιδιάρη για υφ’ όρων απόλυση του από την φυλακή, θα αποτελέσει σκάνδαλο κατά της Δημοκρατίας. Μπορεί να πληροί τις τυπικές προϋποθέσεις, όμως δεν πληρούται η πιο βασική προϋπόθεση: η καλυτέρευση της διαγωγής του. Και συγκεκριμένα της πολιτικής διαγωγής του.

Προσφάτως ο Άρειος Πάγος έχει κρίνει με απόφαση του ότι ο ίδιος ο κ.Κασιδιάρης ουσιαστικά καθοδηγούσε το κόμμα Σπαρτιάτες. Δηλαδή εξαπάτησε το εκλογικό σώμα. Και συνεχίζει να εξαπατά το εκλογικό σώμα. Ένας αντικειμενικός παρατηρητής θα συμπέρανε ότι η αποδοχή της αίτησης θα γινόταν ενόψει ευρωεκλογών, προς όφελος του κυβερνητικού κόμματος. Σε αυτό είμαι απόλυτος».

Related posts

Βορίδης: Δεν υπάρχει δεξιά συνιστώσα, κανείς δεν πιέζει κανένα να ψηφίσει «ναι»

timesadmin

Αυγενάκης: Σύσκεψη με τους αγρότες της Κρήτης – «Ξεκάθαρες οι προθέσεις της κυβέρνησης, να βρούμε λύσεις με τον διάλογο»

timesadmin

Μητσοτάκης: Ευχήθηκε «καλή χρονιά» στους μαθητές με βίντεο στο TikTok – «Οι 10 αλλαγές που θα δεις στο σχολείο, πριν το… GTA 6»

timesadmin

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα σχολικά κτίρια – Αρχές του 2025 ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης, πού θα δοθεί έμφαση

timesadmin

Παναγιωτόπουλος: Αν εξαιρέσουμε το κομμάτι του ΝΑ Αιγαίου, οι ροές προς τη χώρα είναι ελεγχόμενες, φυσιολογικές για την εποχή

wp-needuser

Κυβέρνηση: Έρχεται ο ανασχηματισμός των γενικών γραμματέων – Οι αποχωρήσεις, οι μετακινήσεις και οι πρώην βουλευτές

timesadmin