Αδιαφορία-από-τους-δασκάλους-καταγγέλλει-η-μάνα-της-10χρονης-στη-Νίκαια:-«Το-παιδί-μου-έμεινε-2-ώρες-χτυπημένο-στο-σχολείο»
ΕΛΛΑΔΑ

Αδιαφορία από τους δασκάλους καταγγέλλει η μάνα της 10χρονης στη Νίκαια: «Το παιδί μου έμεινε 2 ώρες χτυπημένο στο σχολείο»

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε δημοτικό σχολείο της Νίκαιας με ένα 10χρονο κορίτσι να καταλήγει στο Νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε από τέσσερις συμμαθητές της.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών της Ε Δημοτικού που παρακολουθούσαν αμέτοχα τις σκηνές βίας.

Τις στιγμές τρόμου που έζησε η 10χρονη περιγράφει στο thetimes|-.gr η μητέρα της η οποία καταγγέλει πως η δασκάλα δεν έκανε τίποτα για να προστατεύσει την κόρη της και ειδοποίησε τους γονείς μόλις σχόλασαν τα παιδιά.

«Δεν με πήραν καν τηλέφωνο να μου που τι έγινε. Επειδή η κόρη μου είπε σε ένα κορίτσι ‘γιατί με είπατε ψώνιο;», πήγε και φώναξε τα άλλα παιδάκια.

Ήταν 4 παιδιά και 20 άτομα από πίσω. Οι 4 χτύπησαν το παιδί μου. Το παιδί μου ζήτησε το λόγο, ούτε τους έβρισε, ούτε είπε κάτι και ήρθε το κορίτσι αυτό, φώναξε τα άλλα παιδιά και άρχισαν και την χτυπούσαν κάτω.

Ο ένας στο κεφάλι, το άλλο αγοράκι στη μέση και το κορίτσι στο μάτι και στο κεφάλι. Δεν είχε γίνει κάτι πιο πριν, πρώτη φορά μίλησαν, ήταν από άλλη τάξη.

Εγώ το έμαθα από τον σύζυγο, η δασκάλα δεν με πήρε καν. 11 η ώρα χτύπησαν το παιδί, στο διάλειμμα, και 13.15 ήρθε ο άνδρας μου και το πήρε και εκεί το είπε.

Πήγε ένα κοριτσάκι να φωνάξει τη δασκάλα, αυτή λέει ‘έρχομαι’ και ποτέ δεν ήρθε. Έμεινε το παιδί 2 ώρες χτυπημένο στο σχολείο”, λέει η μητέρα της ανήλικης η οποία το απόγευμα της ίδιας ημέρας πήγε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με τραύματα στο κεφάλι από την επίθεση.

Όπως αναφέρει η μητέρα της, πέρα από το χτυπήματα το παιδί είναι σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση και παραμένει κλεισμένο στο σπίτι.

«Ψυχολογικά δεν είναι τόσο καλά το παιδί μου. Στο μεταξύ έκανε και εμετό, κατουρήθηκε πάνω του και τώρα είναι στο σπίτι και δεν θέλει να βγει έξω».

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους…

Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος – Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο Πολάκης

Θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ – Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ – Δείτε τα γκολ

Related posts

Καιρός: Στους 40 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία, αστάθεια αύριο – Πού αναμένονται βροχές

timesadmin

Folli Follie: Χωρίς αναστολή οι ποινές στους Κουτσολιούτσους, οδηγούνται στη φυλακή

timesadmin

Καιρός: Συννεφιά και βροχές έρχονται από το απόγευμα – Πού θα βρέξει

timesadmin

Πανελλαδικές 2024: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

timesadmin

«50 χρόνια Δημοκρατία»: Πώς αξιολογούν οι πολίτες τη Μεταπολίτευση

timesadmin

Ιερά Μονή Εσφιγμένου Αγίου Όρους: Η ιστορία της πολιορκίας που κρατάει μισό αιώνα

timesadmin