Ραντεβού στο «Ελληνίς», το αγαπημένο θερινό σινεμά του Αγρινίου, για ένα ακόμα καλοκαίρι!
Το «Ελληνίς» ανοίγει τις πόρτες του στους σινεφίλ με την πρώτη προβολή στις 5 Ιουνίου. Το πρόγραμμά του και φέτος πλούσιο, καλύπτοντας όλες τις επιλογές και κάθε ηλικία.
Σήμερα Δευτέρα, 2 Ιουνίου, στον ανανεωμένο χώρο του κινηματογράφου, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμο Αγρινίου, ώστε να παρουσιαστεί το πρόγραμμα των προβολών.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μαρία Παπαγεωργίου, καθώς και η υπεύθυνη του κινηματογράφου, Χριστίνα Μπαλάσκα, μίλησαν στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης.
Φέτος, σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, ο «Ελληνίς», πλην δύο εξαιρέσεων, δεν θα φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις. Αυτό διότι μέχρι τα μέσα του Ιουνίου θα είναι έτοιμο το Κηποθέατρο στο πάρκο, το οποίο επαναλειτουργεί μετά από αρκετά χρόνια.

Και οι τρεις στάθηκαν ιδιαίτερα στις προσπάθειες που έκαναν τα συνεργεία του Δήμου ώστε ο χώρος να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πέραν της συντήρησης υπάρχουν και μερικές διακριτικές αλλαγές, στο κυλικείο, την σκηνή ενώ δουλειά έγινε και στα ηλεκτρολογικά συστήματα.
Οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες πρώτης προβολής, blockbusters και αριστουργήματα της 7ης τέχνης. Ασφαλώς δεν λείπουν και οι παιδικές ταινίες ενώ προγραμματίζονται προβολές και στις κοινότητες του Δήμου.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών: