Έρχεται-(ακόμα-μία)-ταινία-με-πρωταγωνίστρια-την-charli-xcx
ΣΙΝΕΜΑ

Έρχεται (ακόμα μία) ταινία με πρωταγωνίστρια την Charli XCX

Η ποπ σταρ πρωταγωνιστεί σε μια παραγωγή που γυρίστηκε «μυστικά» στην Πολωνία.

Charli XCX

Όλο και αυξάνονται οι προσεχείς κινηματογραφικές εμφανίσεις της ποπ σταρ Charli XCX, αφού μετά τη συμμετοχή της στο ερωτικό θρίλερ “I Want Your Sex”  (Γρεγκ Αράκι), το horror ριμέικ “Faces of Death” (Ντάνιελ Γκολντχάμπερ) και το ρομαντικό δράμα “100 Nights of Hero” (Τζούλια Τάκμαν), έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε σε μία ακόμα ταινία, η οποία γυρίστηκε “μυστικά” στην Πολωνία το καλοκαίρι.

Ο λόγος για το “Erupcja” του Πιτ Οχς, το οποίο ολοκληρώθηκε στη Βαρσοβία πάνω στην τρέλα της κυκλοφορίας του δίσκου “Brat” και ενώ ο πλανήτης χόρευε στους ρυθμούς του. Το λες και επιτυχία το πώς δε μαθεύτηκε νωρίτερα… Πάντως η ταινία, ο τίτλος της οποίας σημαίνει “έκρηξη” στα πολωνικά, αφορά δύο γυναίκες που μοιράζονται μια τρικυμιώδη σχέση. Η μία είναι Πολωνή (Λένα Γκόρα) και η άλλη είναι μια επισκέπτρια στη χώρα, η Μπέθανι (Charli XCX). Το σενάριο συνυπογράφει ο Οχς με τον Τζέρεμι Ο. Χάρις (του απολαυστικού “Zola”) και τον Γουίλ Μάντεν, ο οποίος συμμετέχει, επίσης, στο cast.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του “Erupcja” αναμένεται να γνωστοποιηθεί προσεχώς.

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Συνάντησα και Ευτυχισμένους Τσιγγάνους

Related posts

Οι καλύτερες ταινίες του 2023 από το Χρήστο Μήτση

timesadmin

Πρεμιέρες: Μελαγχολία και χιούμορ στο «Πολύδροσο»

wp-needuser

Ennio

timesadmin

Υψηλή Κοινωνία

James Rollner

Αυτές τις ταινίες βλέπουν όλοι στο Netflix αυτό το ΣΚ: 4 στις 5 προστέθηκαν τα τελευταία 24ωρα, οι 2 για να νιώσεις ξανά παιδί

timesadmin

«Κουραμπιέδες από χιόνι»: Το χριστουγεννιάτικο wrap party με τους πρωταγωνιστές

timesadmin