AYTOKINHTO

Ένα κλασικό Mini έγινε MiniBar και μπορείς να το αγοράσεις

Πωλείται αυτό το MiniBar το οποίο είναι ένα κλασικό Mini που έχει μετατραπεί σε lounge καναπές για να απολαμβάνει κανείς το ποτό του αυτοκινητικά

Top Gear TEAM

Το κλασικό Mini είναι λατρεμένο για πολλούς και διάφορους λόγους που περιλαμβάνουν τους προφανείς πρακτικούς και στυλιστικούς, αλλά και πολύ από Mr. Bean ή και πολλές από τις παραλλαγές του, όπως αυτή. Φαίνεται όμως πως οι παραλλαγές δεν αφορούν μόνο αμιγώς αυτοκινητικά δεδομένα, καθώς το MiniBar είναι μια μετατροπή του κλασικού Mini σε πλήρες μπαρ με καναπέ. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Αρτιστίκ μετατροπή

Είναι κατασκευή του “The Galloping Gallery”, που είναι ένα κατάστημα όπου μπορεί κανείς να βρει τα πάντα γύρω από τα άλογα. Ας μην ενδιαφερθούμε τώρα τι σχέση μπορεί να έχει το Mini με αυτό το περιβάλλον αλλά οι, 60 ίπποι του 1300άρη κινητήρα που φορούσε το αυτοκίνητο, δεν παύουν να είναι άλογα. 

Τέλος πάντων, η Amanda Vernalls, η ιδρύτρια πίσω από το “The Galloping Gallery” μετατρέπει οτιδήποτε βρίσκει γύρω της να έχει σχέση με τα άλογα τα οποία λατρεύει. Δώρα, αναμνηστικά, έπιπλα, σπίτια φτιάχνει με υψηλό φρόνημα αισθητικής η Amanda και συνήθως τα πουλάει προσφέροντας μάλιστα και πολλά από τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Για φιλανθρωπικούς λόγους

Σε αυτό το πλαίσιο φτιάχτηκε και το MiniBar πριν από λίγο καιρό. Έγινε δωρεά στην Mission Motorsport που είναι ένας φορέας προς ενίσχυση πρώην στρατιωτικών και ανθρώπων που έχουν πληγεί σε στρατιωτικές επιχειρήσεις ή έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους σε τέτοιες. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Το Mission Motorsport δημοπράτησε το MiniBar και τώρα ο νέος ιδιοκτήτης του διαθέτει προς πώληση στο “Collecting Cars”. Μέχρι την Κυριακή και η τιμή την ώρα που ασχολούμαστε εμείς είναι λίγο πάνω από τις 1.200 λίρες, δηλαδή σχεδόν 1.400 ευρώ. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Και τι θα πάρουμε δηλαδή;  

Το MiniBar είναι ένα πίσω “τροπέτο” από το κλασικό Mini. Είναι βαμμένο σε British Racing Green που είναι ένας καλός λόγος για να το αγοράσεις ακόμη και αν είναι περιστερώνας, όμως είναι πολύ πιο χρήσιμο.

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Γιατί η μετατροπή είχε κατά νου την πολύ lounge διάθεση που έχουν οι άνθρωποι όταν ολοκληρώνουν έναν αγώνα έφιππου πόλο και μαζεύονται στον κήπο να πιουν ένα ποτήρι μπράντι για να πειράξουν ο ένας τον άλλον, αναλόγως το αποτέλεσμα. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Το πίσω κάθισμα του Mini είναι ένας καναπές με custom κάλυμμα από την ίδια την Amanda και εκεί που κάποτε υπήρχαν ηχεία για το ραδιόφωνο, στην εταζέρα δηλαδή, έχουν τοποθετηθεί δύο θήκες για μπουκάλια.

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Όποιος απολαμβάνει το MiniBar μπορεί να το κάνει με ιδιαίτερη άνεση καθώς έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό πλαίσιο ως πάτωμα, για να απλώνει τα πόδια του και να διαθέτει και ένα τραπεζάκι για το ποτό, ενώ οι υπόλοιπες λεπτομέρειες δείχνουν αφενός την εμμονή της Amanda με τα άλογα, αφετέρου την επιμέλεια με την οποία έχει δουλέψει. 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Το MiniBar διαθέτει επίσης χαραγμένα δρύινα αναδιπλούμενα τραπέζια στα πίσω παράθυρα και έναν καθρέφτη μπαρ που είναι τοποθετημένος στο καπάκι του χώρου αποσκευών.  

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Οι πόρτες έχουν ράφι για μπουκάλια κρασιού ή μπύρας σε σχήμα πετάλου, ενώ ένα επαναφορτιζόμενο σύστημα φωτισμού 12 βολτ ενεργοποιεί τα πίσω φώτα και τα φώτα στον θάλαμο των πίσω καθισμάτων. Διαθέτει επίσης μια θήκη για μπουκάλια που μάντεψε τι σχήμα έχουν. Πέταλο, ναι που το ήξερες; 

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Το καλύτερο βεβαίως το αφήσαμε για το τέλος, γιατί εκτός από την περίτεχνη κατασκευή ο αγοραστής θα παραλάβει vintage σαμπάνια αξίας 500 λιρών, τζιν μικρής παρτίδας Derbyshire και single malt ουίσκι μικρής παρτίδας Derbyshire, καθώς επίσης κονιάκ 10 ετών, ρούμι και τεκίλα.   

Κλασικό Mini γίνεται MiniBar

Ο οίκος online δημοπρασιών αναφέρει πως τα αντικείμενα δείχνουν σε καλή κατάσταση από τις εικόνες που έχει ανεβάσει ο πωλητής και δεν μπορούμε παρά να τον εμπιστευτούμε πως τα μπουκάλια με τα… αξεσουάρ θα είναι ακέραια ώστε να τα απολαύσουμε. Τα χρήματα από την πώληση θα πάνε και πάλι στην Mission Motorsport για τις ανάγκες των δραστηριοτήτων της. 

Related posts

Μεγάλη εταιρεία μειώνει την παραγωγή εμβληματικού μοντέλου

protothema.gr

Δείτε από κοντά το Toyota FT-Se: Μήπως είναι το νέο MR2;

protothema.gr

Video: Michael Mann και Adam Driver μιλάνε για την ταινία Ferrari

timesadmin

Έρευνα: Γιατί οι οδηγοί δεν εμπιστεύονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

timesadmin

Elon Musk: Αποκάλυψε πότε κυκλοφορεί τo Robotaxi Tesla

protothema.gr

F1 GP Ολλανδίας: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

wp-needuser