Ένα-απολαυστικό-ποδοσφαιρικό-διήμερο-στο-Μόναχο-με-το-world-pass-powered-by-telekom
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα απολαυστικό ποδοσφαιρικό διήμερο στο Μόναχο με το World Pass powered by Telekom

Sponsored Content

Έχοντας το προνόμιο να είναι μέλος του ομίλου Telekom, ενός από τους κορυφαίους ομίλους τηλεπικοινωνιών διεθνώς και παγκόσμιου super brand, η COSMOTE μπορεί και προσφέρει μοναδικά προνόμια και premium εμπειρίες στους συνδρομητές της. Μέσα από το World Pass powered by Telekom οι πελάτες της COSMOTE διεκδικούν συναρπαστικές VIP εμπειρίες σε κορυφαία γεγονότα τεχνολογίας, αθλητισμού, gaming και μουσικής…και κάποιοι τυχεροί τις ζουν κιόλας! Έτσι και 4 τυχεροί συνδρομητές της COSMOTE έζησαν μία ολοκληρωμένη διήμερη ποδοσφαιρική VIP εμπειρία, που είχε στο κέντρο της το μεγάλο ντέρμπι της Bundesliga στην Allianz Arena του Μονάχου, ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν (28/9).

2

Τους 4 τυχερούς με την άφιξή τους και πριν την είσοδό τους στο γήπεδο, τους περίμενε μια σούπερ έκπληξη. Πήραν δώρο την επίσημη εμφάνιση των «Βαυαρών» για το Champions league της σεζόν 2024 – 2025. Η Telekom, ο παγκόσμιος κολοσσός τηλεπικοινωνιών, που είναι ο μεγάλος χορηγός της Μπάγερν τα τελευταία 22 χρόνια και το σήμα της κοσμεί τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, εξασφάλισε στους τυχερούς νικητές της COSMOTE VIP θέσεις, πολύ κοντά στους πάγκους των ομάδων, για να απολαύσουν το παιχνίδι, το οποίο είχε τρομερό σασπένς και έληξε ισόπαλο 1 – 1.

5

H premium ποδοσφαιρική Telekom εμπειρία περιλάμβανε και την είσοδο των νικητών στο περίφημο Telekom Lounge αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Διάφοροι θρύλοι της Μπάγερν βρίσκονταν εκεί, με τον Thomas Helmer, θρύλο της ομάδας στα 90s, να είναι ο επίσημος καλεσμένος της εβδομάδας για να αναλύσει το παιχνίδι. Ακριβώς δίπλα, μπόρεσαν να δουν τους ποδοσφαιριστές που αποχωρούσαν, ενώ στο Lounge παρακολούθησαν και το post game show, μαζί με άφθονη μπύρα και λουκάνικα.

3

Την επομένη οι τυχεροί νικητές του World Pass powered by Telekom επέστρεψαν στην Allianz Arena για μια μοναδική VIP ξενάγηση στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Μπάγερν. Εκεί είδαν από κοντά τους εξωτερικούς χώρους του γηπέδου, επισκέφτηκαν τα τρία διαζώματα, περιπλανήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, τους πάγκους της ομάδας και τα αποδυτήρια και κατέληξαν στο πρωτοποριακό μουσείο της Μπάγερν, όπου έμαθαν τα πάντα για την ιστορία και τα τρόπαια της ομάδας. Το διήμερο όμως έκρυβε και μια άλλη απολαυστική εμπειρία. Το World Pass powered by Telekom στο Μόναχο έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η ομάδα έζησε από κοντά το Oktoberfest, τη μεγάλη γιορτή μπύρας, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πάνω από 6 εκατ. επισκέπτες. Αυτή ήταν η κατάληξη ενός διήμερου experience που μόνο η Telekom και η COSMOTE μπορούν να προσφέρουν.

4

Επόμενος σταθμός για το World Pass powered by Telekom είναι το πανευρωπαϊκό T-esports Championship 2024 στη Βουδαπέστη, που διοργανώνει η ίδια η Telekom. Οι νικητές του διαγωνισμού θα επισκεφθούν την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, θα παρακολουθήσουν ζωντανά επικές μάχες League of Legends, EA Sports FC24, Brawl Stars, Counter Strike 2, θα γνωρίσουν από κοντά διάσημους eSports αθλητές και ομάδες και θα επισκεφθούν τη διαδραστική έκθεση PlayIT, όπου θα «τερματίσουν» την εμπειρία τους με νέα games, cosplays και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.   

Related posts

Ανακοίνωση της εταιρείας B2B Gaming Services (Malta LTD / Betshop.gr

timesadmin

Έκτη μέρα αγωνίας για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Τα χρωστούμενα και η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη

timesadmin

Κορωνοϊός: Έρχεται κορύφωση ως τις 24 Γενάρη, τι δείχνουν τα λύματα

timesadmin

Πρωτοβουλία για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου: «Να συνεισφέρουμε στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης»

timesadmin

Ρόδος: Συνελήφθησαν 2 διακινητές μετά από καταδιώξεις σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις του Λιμενικού – Δείτε φωτογραφίες

timesadmin

Χαλκιδική: Πόσοι τόνοι λαδιού «εξαφανίστηκαν» τελικά και πώς έκαναν «φτερά» – Τα αναπάντητα ερωτήματα

timesadmin