Άγριο-περιστατικό-σε-δημοτικό-σχολείο-στο-Ηράκλειο:-Πατέρας-μαθητή-έστειλε-στο-νοσοκομείο-43χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας μαθητή έστειλε στο νοσοκομείο 43χρονο

Ενα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από άλλο πατέρα, μέσα στο πραύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση, που του έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα του, ενώ έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Πώς έγινε το συμβάν

Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου, ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευση τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μπακασέτας: Ντροπή για ορισμένους δημοσιογράφους…Κασσελάκης: Το συνέδριο θα αποφανθεί αν είμαι πρόεδρος – Καληνύχτα, κουράστηκα, απαντά ο ΠολάκηςΘρίαμβος της Εθνικής Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ – Κέρδισαν την Αγγλία 2-1, το πήραν για τον Μπάλντοκ – Δείτε τα γκολ

Related posts

Μυρτώ: Διοικητικές κυρώσεις στον ύπαρχο για απρεπή συμπεριφορά μετά την καταγγελία της μητέρας της

timesadmin

Αλεξανδρούπουλη: Έσπασε το χέρι της μητέρας των παιδιών του και έβαλε φωτιά

timesadmin

Αλεξανδρούπολη: Σε αυτό το δωμάτιο φέρεται να κλείδωνε τα παιδιά η παιδαγωγός (βίντεο)

timesadmin

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών – Βίντεο και φωτογραφία

timesadmin

Κικίλιας: Η κακοκαιρία «Atena» θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, δεν αποκλείονται πλημμυρικά φαινόμενα

timesadmin

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Απολύτως σύννομη και άμεμπτη η ζωή του Παναγιώτη Στάθη, λέει η οικογένειά του

timesadmin