Άγιος-Έρωτας:-Το-backstage-βίντεο-από-τα-γυρίσματα-της-νέας-σειράς
LIFESTYLE

Άγιος Έρωτας: Το backstage βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς

Media

Άγιος Έρωτας

Τα κανάλια έχουν επενδύσει στη μυθοπλασία για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι τηλεθεατές αναμένεται να απολαύσουν πολλές και διαφορετικές σειρές. Μία απ’ αυτές είναι και η νέα δραματική σειρά εποχής «Άγιος Έρωτας», η οποία έρχεται στον Alpha.

Το σενάριο της νέας καθημερινής σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ενώ την πρωτότυπη μουσική γράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Στον «Άγιο Έρωτα» το τηλεοπτικό κοινό θα απολαύσει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και την Δανάη Παππά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν επίσης στη σειρά τους: Δημήτρη Παπανικολάου, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννη Τσορτέκη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάση Κουρλαμπά, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλία Βαλάση, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλη Πανάδη, Γιάννη Εγγλέζο, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστα Κονταράτο, Ιφιγένεια Καραμήτρου και Αντιγόνη Μακρή.

Το backstage βίντεο

Ο Alpha θέλησε να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία γεύση από τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς. Έτσι, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στα προφίλ που διατηρεί στα social media ένα backstage βίντεο. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ως πατήρ Νικόλαος, ενώ δίπλα του βλέπουμε ορισμένους από τους συμπρωταγωνιστές του.

Πλοκή σειράς

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος.

Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει».

Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια “δικαίωση” μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Related posts

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη

timesadmin

POWER OF LOVE: Μεγάλη ένταση στο σπίτι – Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

timesadmin

Χανταμπάκης για Φιλήμονα: «Τον είχα δει πριν από λίγες ημέρες… Στεναχωριέμαι τόσο πολύ»

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 8/10/2024

protothema.gr

Σάκης Ρουβάς: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο – Έγινε χαμός, είπε για το πάρτι ένωσης του Survivor

timesadmin

Αθηναΐς Νέγκα για Γιώργο Νταλάρα: Βγάζει έναν σνομπισμό που δεν με πείθει καθόλου

timesadmin