«Αφετηρία-για-νέες-μάχες»-το-14ο-συνέδριο-της-ΝΔ-δηλώνει-ο-Μεϊμαράκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αφετηρία για νέες μάχες» το 14ο συνέδριο της ΝΔ δηλώνει ο Μεϊμαράκης

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έλαβε χώρα σήμερα η εναρκτήρια συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που θα γίνει στις 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης:

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την κορυφαία διαδικασία του κόμματος, διαλόγου του Συνεδρίου μας. Ενός Συνεδρίου το οποίο συμπίπτει, πλέον, με μια περίοδο που δημιουργείται ένα νέο πολιτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθούμε και γι’ αυτό ακριβώς συζητήσαμε όλα εκείνα τα ζητήματα τα οποία μας αφορούν τεχνικά και πολιτικά.

Δήλωση Βαγγέλη Μεϊμαράκη μετά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Συνεδρίου της Ν.Δ.

Πολιτικά θεωρούμε ότι μετά από 2 χρόνια πολλών κρίσεων που η Κυβέρνηση διαχειρίστηκε επιτυχώς, οι πολίτες περιμένουν απαντήσεις, λογικές, ουσιαστικές και με επιχειρήματα. Και αυτό μας δίνει την ευκαιρία, εμείς, να δώσουμε αυτές τις απαντήσεις στους πολίτες και να διευρύνουμε ακόμα περισσότερο τη διαφορά μας από τις ακραίες φωνές και τις λαϊκίστικες φωνές που δεν δίνουν λύσεις.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία το Συνέδριό μας, το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες, νέες περιόδους και για ανάπτυξη και οικονομία στην χώρα για όλους και με κοινωνική δικαιοσύνη».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Στεργίου δήλωσε:

«Το 14ο Συνέδριο μας δεν διεξάγεται απλώς στη “μέση μιας κυβερνητικής θητείας”.

Πραγματοποιείται στην αρχή μιας μεγάλης πορείας θετικών μεταβολών σε κρίσιμους τομείς που μικραίνουν την απόσταση που μας χωρίζει από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

Το κυβερνητικό μας έργο αποδίδει ήδη καρπούς στη βελτίωση του εισοδήματος για κάθε πολίτη, στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και στη θωράκιση της πατρίδας μας. Αποτελεί συγχρόνως και την αφετηρία για τη φυγή προς τα μπρος.

Την ώρα που η αντιπολίτευση ενδοσκοπεί προσπαθώντας να απαντήσει στα ερωτήματα της δεκαετίας που πέρασε, εμείς στο Συνέδριο μας ανοίγουμε τη συζήτηση για τις λύσεις των δεκαετιών που έρχονται».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου και συζητήθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με τα οργανωτικά, πολιτικά και ιδεολογικά χαρακτηριστικά του επικείμενου συνεδρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι θέσεις των δικαστών και εισαγγελέων για τις αλλαγές στους Ποινικούς ΚώδικεςΠοια κατηγορία θα αντιμετωπίσουν όσοι «πέθαναν» τον Ερντογάν στο TwitterΗ άγ(ρ)ια κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τα τεστ στις εκκλησίες και το καρφί Μητσοτάκη σε Τσίπρα για το κερί

Related posts

Τσίπρας: Συνάντηση με τον υποψήφιο πρόεδρο της Κύπρου Ανδρέα Μαυρογιάννη

timesadmin

Ελληνοτουρκικά: Το διπλό μήνυμα στην Άγκυρα μετά τη διεθνή ομοβροντία καταδίκης

timesadmin

Θάνος Πλεύρης: Αποκτήνωση ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα μου στο δικαστήριο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

timesadmin

Ο εβδομαδιαίος απολογισμός του κυβερνητικού έργου σε ανάρτηση Μητσοτάκη στο Facebook

timesadmin

Η Ελλάδα δεν δέχεται απειλές και υποδείξεις για την άσκηση της κυριαρχίας της διαμηνύει ο Οικονόμου

timesadmin

Πλεύρης για επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: «Χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα

timesadmin