Ψυχοκόρες:-Το-Δεσποινιώ-περνά-το-πιο-οδυνηρό-βράδυ-της-ζωής-της-–-Δραματικές-οι-εξελίξεις-στα-επόμενα-επεισόδια
LIFESTYLE

Ψυχοκόρες: Το Δεσποινιώ περνά το πιο οδυνηρό βράδυ της ζωής της – Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Ψυχοκόρες: Το Δεσποινιώ περνά το πιο οδυνηρό βράδυ της ζωής της – Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Media

Ψυχοκόρες: Το Δεσποινιώ περνά το πιο οδυνηρό βράδυ της ζωής της – Δραματικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Η σειρά “Ψυχοκόρες” που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό έρχεται με νέα επεισόδια από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Αντ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Μετά την απόπειρα δολοφονίας στο σπίτι των Κοτρώτσηδων, ο Σώτος καταλήγει στο νοσοκομείο και η Μαρίκα μαθαίνει το μυστικό της Αρχοντούλας. Ο Παύλος επιστρέφει σπίτι, ενώ ο Ερμής με την Αγνή έρχονται πιο κοντά. Η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος έχει δεύτερες σκέψεις.

Ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και η ένταση μεταξύ τους κλιμακώνεται. Η σχέση της Φρόσως και της Ευανθίας βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί. Η Τοτό ξεγελά τη Μαρίκα, όμως, ο Χρόνης έχει άλλα σχέδια. Η Βασιλική συναντά τον Δαμιανό και η Μάγια έναν παλιό φίλο και θαυμαστή της.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39

Η Αρχοντούλα αποκαλύπτει τα πάντα στη Μαρίκα και υπόσχεται να τη βοηθήσει με το Σώτο. Μετά την επίθεση εναντίον του Ερμή για τα χρέη του στον τζόγο, η Μάγια κατηγορεί τον πατέρα της και διώχνει την Αγνή. Η Βασιλική κάνει μια πρόταση στον Δαμιανό για να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει έρθει. Η Βικτωρία ετοιμάζει τη Δεσποινιώ για τους Λιβανέζους, ενώ έχει καταστρώσει σχέδιο για να απαλλαγεί και από όποιον μπορεί να της φέρει εμπόδια.

Η Φρόσω ορίζεται διαχειρίστρια της περιουσίας του Νάτση. Η Μάγια μαθαίνει μια πληροφορία για τον πατέρα της που αγνοούσε. Ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως ο Αρδίτης τον εξαπάτησε και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του…

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40

Μετά τη διπλή επίθεση στο σπίτι του Αρδίτη, η αστυνομία ανακρίνει την οικογένεια και τελικά παίρνει τη Βασιλική για ανάκριση. Η Ευανθία αρχίζει να μαθαίνει κρυφά πώς να περπατά μόνη στο σπίτι και η Φρόσω να μαθαίνει γράμματα. Ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει σπίτι με την Άννα, τη νοσοκόμα του.

Η Νέλλα προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Κοσμά και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει νέα της Δεσποινιώς που συμμετέχει στα καλλιστεία.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41

Το βράδυ μετά τα καλλιστεία είναι πολύ οδυνηρό για τη Δεσποινιώ, καθώς μεθυσμένη και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση παρασύρεται από αγνώστους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ο Τάσος αποφυλακίζεται και αρχίζει να την ψάχνει.

Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής, ενώ ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη και ο Χρόνης τον πιέζει. Στην οικία Κοτρώτση γίνεται το πρώτο οικογενειακό τραπέζι μετά την επιστροφή του Σώτου από το νοσοκομείο και η Άννα κερδίζει μια θέση σε αυτό, με τον Κοσμά να αρχίζει να την καλοβλέπει. Η Βασιλική φτάνει στον τόπο εξορίας της. Ο καινούργιος αστυνόμος, μετά τις καταγγελίες των γαμπρών του Νάτση, γνωρίζεται με τη Φρόσω και την Ευανθία.

Trailer

Related posts

Master Chef: Ποιος δεν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef;

timesadmin

«Το προξενιό της Ιουλίας» επιστρέφει την Τρίτη 14 Μαΐου στις 22:40 και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές

timesadmin

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μου έκαναν μάθημα ηθικής άνθρωποι που έχουν κάνει τα χειρότερα

timesadmin

Νανά Παλαιτσάκη: Ένα υποψήφιο φλερτ μου πήγε να χαϊδέψει τα σκυλάκια μου με το παπούτσι και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι μου

timesadmin

Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για επίθεση σε άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύζυγό του

timesadmin

Τζίμι Κίμελ: Το αστείο του για τον εθισμό του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στα ναρκωτικά

timesadmin