Ψευτογιατρός:-Ζητούσε-φακέλους-με-«μαύρο»-χρήμα-–-Λάμβανε-εμβάσματα-σε-ξένες-τράπεζες
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός: Ζητούσε φακέλους με «μαύρο» χρήμα – Λάμβανε εμβάσματα σε ξένες τράπεζες

Πεπτίδια με δήθεν θεραπευτικές ουσίες, ενέσεις βλαστοκυττάρων με κόστος 25 χιλιάδες ευρώ και φάκελοι με «μαύρο» χρήμα είναι οι καταγγελίες σε βάρος του 66χρονου ψευτογιατρού από ασθενείς και συγγενείς ασθενών που υπέφεραν στα χέρια του.

Η γυναίκα που μήνυσε πρώτη τον 66χρονο το 2017 για απάτη καταγγέλλει πως ο φυσικοθεραπευτής της ζητούσε να πληρώνεται με «μαύρο» χρήμα, το οποίο του έδινε χέρι με χέρι μέσα σε φακέλους. Όπως έχει καταθέσει η ίδια, για όσα ποσά δεν έπαιρνε σε ρευστό της ζητούσε να του τα μεταφέρει με έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε ο ψευτογιατρός σε ελβετικές και γερμανικές τράπεζες.

Το thetimes|-.gr αποκαλύπτει τα εμβάσματα που έστελναν οι γονείς της ασθενούς στους λογαριασμούς του 66χρονου στην Ελβετία και την Γερμανία. Ο πατέρας της κοπέλας μετέφερε αρχικά 5.600 ευρώ στον 66χρονο σε λογαριασμό του σε ελβετική τράπεζα. Μερικούς μήνες μετά, η μητέρα της έστειλε έμβασμα 5 χιλιάδων ευρώ σε τράπεζα της Γερμανίας, στο όνομα του ψευτογιατρού.

Αποκαλυπτικά των «μαύρων», οικονομικών συναλλαγών του 66χρονου είναι τα email και τα μηνύματα που αντάλλασσε με τη μητέρα της νεαρής ασθενούς η οποία είχε διαγνωσθεί με σκλήρυνση κατα πλάκας και είχε καταφύγει στις δήθεν ιατρικές υπηρεσίες του.

«Έχετε πάρει πάνω από 100.000 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα που έχω γράψει στα προηγούμενα email. Δικαιούμαστε μια απάντηση σαφή. Όπως σου είχα πει, στην (κόρη μου) μπορεί να πουλάτε ελπίδα σε εμένα όχι. Παρόλα αυτά συνεχίζετε…», είναι ένα από τα email που έστειλε η μητέρα της ασθενούς στον ψευτογιατρό ζητώντας του να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει για τα βλαστοκύτταρα.

Ο 66χρονος ζητούσε ένα μέρος της αμοιβής του να καταβληθεί στις τράπεζες του Εξωτερικού αλλά τα μεγαλύτερα ποσά τα έπαιρνε στο χέρι σε μετρητά. Ο ίδιος κάποιες φορές απαιτούσε να γίνει η μεταφορά των χρημάτων σε ελληνική τράπεζα ώστε να δικαιολογεί ένα μέρος της περιουσίας του. Δεν δίσταζε, μάλιστα, να κόβει και αποδείξεις για τις νόμιμες συναλλαγές του.

«Σάκη σου μετέφερα 1600 ευρώ από τις προηγούμενες αποδείξεις και τα 8 πεπτίδια. Για τα πεπτίδια που μου έφερες σήμερα να μου κόψεις τις αποδείξεις Ιουλίου-Αυγούστου και να σου μεταφέρω τα χρήματα», λέει η μητέρα της κοπέλας σε ένα άλλο mail από το οποίο προκύπτει πως το κόστος των πεπτιδίων ήταν 200 ευρώ το ένα.

Συγγενής της ασθενούς έχει καταθέσει πως πήγαινε ο ίδιος τις βαλίτσες με τα χρήματα στον ψευτογιατρό ενώ άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή της:«Επαιρνα φακέλους και τους πήγαινα στον Σ.Τ. Στην αρχή δεν ήξερα τι έχουν μέσα αλλά μετά κατάλαβα πως περιείχαν χρήματα».

Όπως δηλώνει στο thetimes|-.gr ο συνήγορος της οικογένειας της ασθενούς, κ. Νικόλαος Διαμαντοπουλος, η μήνυση του 2017 αφορούσε τα αδικήματα της απάτης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Related posts

Πολεμικό Ναυτικό: «Στην αρχή μας είπαν πως είχε εξάνθημα στο πόδι και λίγο πυρετό» λέει ο αδερφός της 19χρονης

timesadmin

Πλεύρης: Η πορεία της πανδημίας θα δείξει εάν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα παραμείνουν σε αναστολή ή όχι

timesadmin

Σέρρες: Ο δράστης με βίασε και με απειλούσε με φωτογραφίες, κατέθεσε η σύντροφος του 20χρονου που δολοφονήθηκε πέρσι

timesadmin

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο, τι ισχύει με τις τελευταίες Κυριακές του χρόνου

timesadmin

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ψυχρή, χειριστική και ετοιμόλογη» η Ρούλα Πισπιρίγκου, λέει η Αγγελική Νικολούλη

timesadmin

Πώς δρούσαν τα τάγματα εφόδου των χούλιγκαν – Η αρχηγός ρωτούσε: «Tι ομάδα είσαι;» και μετά έβγαιναν τα «τσουριά»

timesadmin